Който знае историята....след като излезе МК3 , много се бях надъхал. Надъхах и хората покрай мен, Сами си взе такава, а аз по една или друга причина си продължих да търкалям Фабията.
Нямаше да я продавам....но просто Морковака е силно мой човек, а и цената не беше лоша (въпреки, че винаги за продавача е ниска, а за купувача висока).
Та така, продадох Фабията и реших да почакам 1-2 годинки, но..........
И така , поръчах си Октавия 3 РС , бензинка 220 коня в цвят, разбира се - Черна Перла:
Накратко допълнителните екстри:...
- цвят Черна Перла- Blackpearl 2- сандъкът на мъртвеца
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
- Черен пакет
- Джанти антрацит
- Болеро
- Кожен салон с червен шев и мотив
- Подгрев на предни седалки
- Подгрев на челно стъкло
- Подгрев на дюзите
- Цветен Макси Дот
- Избор на режим и звуков генератор
и прочие, другото са дреболийки
Колата се произведе последната седмица на Януари. Пристигна в средата на Февруари (даже края- 3та седмица). Не можах да се разбера със Шкода, не ми хареса договора и се удължи чакането.
И така на 21.03.15г. успях в последният момент да я взема:
Ще прескоча снимките от автовоза и прочие.
След като взех колата- веднага следваха:
- веднага си тунинговах ключа

- Копче за Фаровете от Голф 7 с хромче
- Футрест
- Лед на подсветката на краката, на багажника, жабката, на салона (тях в четвъртък)
- Лед на страничните огледала
- Номерата бяха поставени без табли, голямо мерене падна (предният е малкооо с 0.2мм на едната страна повече, но бял кахър). Номерът също е специален.
Ето и малко снимки: Четвъртък следват още интервенции:
- лед на плафоните в купето
- лед мигачите, подсветка на задния номер и габаритите
- спирачните апарати с червена капачка и VRS с черен надпис
- отключване на доста функции на Макси-Дот-а.
- ако до тогава е готов и поставяне на преден спойлер (къде ги надъхах за него, всичките си купиха, сега аз след хорото.........ама съм замислил други визуални интервенции.....където се надявам да съм ПИОНЕР! )
Та , това е за сега!
П.С: Фабията от 130к.с., към 240-250к.с. стана, да видим, дали номерът (почти х2) върви!
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)