Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bega4kata написа: 09.02.2025, 16:53:53
Страхотна фотосесия си направил
Джатата е много отворена и елегантна. Подобен дизайн,иглежда с цол нагоре
Благодарско
Благодаря , че писа .
Щях да го напиша и аз още в поста , че изглеждат поне цол нагоре, но мислих , че си внушавам.
Щом се забелязва , значи е ОК.
Гумите са на митница във Варна , чакам ги и ще постна стойката
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ 0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Като ги видях и ми се разтрепериха ръцете, и чукнах първо палеца надолу
Леле....колкото по малко "спици", толкова повече ме дървят едни джанти. Тия са....виагра, баце
Не успях да в измия днес, ама утре ще я снимам и на светло
SUMMER MODE ON
Аз съм изкефен на макс.
За 18” изглежда доста голяма.
Има точно един пръст място между калника и гумата.
Джантата излезе с още 13мм навън и е точно по ръба.
Отдалеч е добре, но отблизо седи малко като "Патрик морската звезда" на диета. Обаче с оглед на родната действителност по пътищата подкрепям минаването на по-малък цолаж.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Понеже имах счупен механизъм на едната духалка.
Най-после изпаднаха духалки от S4 фейслифт , които са с хром , заради тях взех и панелите с копчетата, че да си е както трябва, тъй като и те са с хром.
Общо взето се потвърждава , че при фейсовете има доста подобрения, бутоните работят доста по Софт, по-тихи са , врътките на духалките са по-яки на пипане.
Всичко пасна болт он
ЦецоNOL написа: 21.03.2025, 16:03:21
За теб имам……. Кашони пълни с тайни
Това като го написа...викам си тоз що тука поства(помислих,че са от доставките ти за някой от форума),а то глеЙ кВа била работата.Честито ти.Манияшка работа.
Дано не ти се надува главата,ама ще търсиш утеха в Шкодата