Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ето 6-7 за 2 минути търсене...Има и други, вярвам всеки може да използва Google
Относно дали се притеснява някой или не, мисля че си е негова работа, нали затова е форум - да питаме някакви неща. Ако имах нужда от life coach да ме съветва дали да се притеснявам или не, щях да пиша другаде. Малко са ми странни подобни реакции и подигравки и то от "модератор" - ако не искате да пишем тук просто кажете, лесна работа
lyubohar написа: 19.01.2025, 15:44:03
Малко са ми странни подобни реакции и подигравки и то от "модератор" - ако не искате да пишем тук просто кажете
Тоз пък Аз гледам да те успокоя,ти си мислиш че ти се подигравам? И защо да го направя?!
Не се притеснявай,и питай колкото ти воля ще.
Цитирай къде точно съм ти се подигравал.
GUNTER SERVICE
450дизел bega4ka - КОЛЕКЦИОНЕРСКИ трактор (не се пипа).Форда може.
Относно дали се притеснява някой или не, мисля че си е негова работа, нали затова е форум - да питаме някакви неща. Ако имах нужда от life coach да ме съветва дали да се притеснявам или не, щях да пиша другаде. Малко са ми странни подобни реакции и подигравки и то от "модератор" - ако не искате да пишем тук просто кажете, лесна работа
Колега форумите са точно за това да споделяме и да си бъдем взаимно полезни, тук поне за мен няма спор. От друга страна тонът и коментарите са една идея излишно назидателни, леко хапливи и сякаш от някаква крайна инстанция.
Просто няма нужда да се напрягате и всичко ще бъде наред
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Малко са ми странни подобни реакции и подигравки и то от "модератор" - ако не искате да пишем тук просто кажете
Тоз пък Аз гледам да те успокоя,ти си мислиш че ти се подигравам? И защо да го направя?!
Не се притеснявай,и питай колкото ти воля ще.
Цитирай къде точно съм ти се подигравал.
Извинявам се тогава, така ми се стори Не съм се притеснил иначе, просто се вълнувам докато си чакам колата и чета всякакви неща за нея. Неизбежно попадам и на негативни понякога.
Здравейте!
Закупик си Кодиак 2, 2 TSI и при почти седмица каране на автомобила има миризма, идваща от турбината на обгоряло. Явно доста загрява и пече. От Шкода ми казаха, че е нормално в началото и исках да питам дали има някой от вас подобен проблем, защото и друг път съм взимал нова кола, но не е имало такава миризма . Навън се усеща по-малко, но в гараж като я вкараш имаш чувството, че се е запалила колата направо.
Тесла да замирише на изгоряло си е проблем С нашите няма драма, и моята понамирисваше в гаража в началото на какво ли не... Сега само като я вкарам докато регенерира не се трае в гаража.
Здравейте колеги! Миналата седмица и моя ШКодиак пристигна за момента съм много доволен. Единственото нещо, което ми боде очите е едно изпотяване на фаровете от вътрешната страна. Сега в по-студеното време е при всяко каране. Дали сте забелязали при вас да има такова?