Мисля, че да. Днес го гледах и забравих. От ЕГН то е. Огледай конзолата, отдолу и отвътре трябва да има пластмасово чопче.joro120L написа:и аз да не знам. сигурно при мен е някакво изключение.VALDO написа:Това много често се чупи!
Десо, не мога да ти помогна. Един път съм го отварял и нищо не помня. Беше се скъсало жилото за парното, та го сменях.
това счупеното на конзолата ли стои, щото май имам такава с плъзгачите. Да ти я пращам.
Японче от Плевен
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
Японче от Плевен
Да на конзолата стои това чопче . Или се разхлабва и се размества или се счупва
КЕФА ЦЕНА НЯМА ...
- joro120L
- Гараж: Škoda 120L
Японче от Плевен
Сега остава и да я намеря. Ще я снимам и ще метна една снимка тук утре.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Кое сега е по-убуу- фикуса или 120ката?Ааа?
- joro120L
Японче от Плевен
Намерих я. Оказа се, че имам целия среден панел с ключовете и конзолата.
НО, и тази е счупена и правена отдолу с болт.
Правиш една дупка, един черен болт с фрезенкова глава и си готов.

- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Даже и със стрелка си посочил болтаjoro120L написа:Намерих я. Оказа се, че имам целия среден панел с ключовете и конзолата.

Благодаря ти!
- joro120L
Японче от Плевен
А преди да стане такава, знаеш ли колко съм я юркал?!! 17години човече! Всеки ден! Само до кенефа не съм ходил с нея....и съм я товарил да не ти казвам...Не съм я жалил изобщо!VALDO написа:Тя твойта адаш е гаражна принцеса!
п.п.ама като почнете така. що все си мислите, че от нова е на "трупчета" тази кола и се вади от гаража само, за да я мия и лъскам.
Последно промяна от joro120L на 04.10.2015, 11:53:29, променено общо 1 път.
- joro120L
Японче от Плевен
Преди да стегна моята, ходих по моргите за скрап, докато имаше все още Шкоди. Да си харесам разни неща. Този панел го намерих на едно бунище преди 6-7г. Даже и не го разгледах. От тогава съм го прибрал в гаража и сега го вадя.VALDO написа:На,пък казваш че не знаеш,че се чупело!
Случайно е това. А и този плъзгач по принцип стои в това положение.Баш Майстора написа:Даже и със стрелка си посочил болта....
Много ме е яд, че се оказа счупена.
![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
И моя плъзгач го държа така, ама не съм сигурен за какво е... Мисля си, че е за външен /вътрешен поток....??joro120L написа: Случайно е това. А и този плъзгач по принцип стои в това положение.
Много ме е яд, че се оказа счупена.
Не се ядосвай, ще го направим оргинал севлиево
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- joro120L
Японче от Плевен
По закона на Мърфи! А не можеше ли за се случи здрава! Взех я щото ми се моташе в краката. Никога нямаше да си играя точно този детайл да го свалям от кола.Баш Майстора написа: Не се ядосвай, ще го направим оргинал севлиево
И както всички виждаме му дойде времето да влезе в употреба. Но не можах да ти свърша работа. Затова ме е яд!
плъзгача е за външния въздух, да. при това положение е отворен притока.
- lent
- Гараж: Skoda Felicia GLXi combi 1.3MPI/LPG 50kW 1997 - нископрелитащия бял самолет
Японче от Плевен
Не се косете - имам няколко конзоли от дълбоките резерви и мисля,че имам и здрава.Но трябва да проверя...joro120L написа:По закона на Мърфи! А не можеше ли за се случи здрава! Взех я щото ми се моташе в краката. Никога нямаше да си играя точно този детайл да го свалям от кола.Баш Майстора написа: Не се ядосвай, ще го направим оргинал севлиево
И както всички виждаме му дойде времето да влезе в употреба. Но не можах да ти свърша работа. Затова ме е яд!
плъзгача е за външния въздух, да. при това положение е отворен притока.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- joro120L
Японче от Плевен
Добре, че пусна обява, та да видиш какво става в тази темаlent написа:Не се косете - имам няколко конзоли от дълбоките резерви и мисля,че имам и здрава.Но трябва да проверя...

- lent
- Гараж: Skoda Felicia GLXi combi 1.3MPI/LPG 50kW 1997 - нископрелитащия бял самолет
Японче от Плевен
Следя ги aз тези теми, не мислете,че не ги чета.Просто вече пишa рядко,въпреки, че имaм кaкво да кaжa и аз.. ![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -