Доставка на Скала
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Доставка на Скала
Моя дилър каза същото и че за Скала имало голямо забавяне.
-
Доставка на Скала
Интересна новина от днес,чух се с дилъра от 32 седмица колата е изместена за 21 седмица,човека каза че щом е с толкова близка дата за производство на 99% ще се произведе в плануваната седмица. Да видим какво ще стане, че не ми се чака вече ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
-
Доставка на Скала
Горе долу тази или другата седмица е 21-ва
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- pdimanov
- Гараж: Octavia Scout III 2015, 2.0 TDI, 184hp, 6-speed DSG
Доставка на Скала
-
-
Доставка на Скала
Честито за добрите новини! Дано скоро пътува към България!
Да попитам,автоматик ли е? Нещо допълнително като екстри?
Да попитам,автоматик ли е? Нещо допълнително като екстри?
-
Доставка на Скала
Благодаря,дано се случат нещата по скоро.1,5 TSI-150hp автомат,Вижън,допълнително не съм поръчвал нищо,във Вижън влизаха няколко оборудвания и като видях какво включва реших, че тези неща са ми достатъчни.
-
Доставка на Скала
Колеги, някой да се похвали с раздвижване?
-
Доставка на Скала
Трябва да звънна на дилъра през 22-ра седмица,да разбера дали е произведена според плана,дано имам късмет,както и всички чакащи !
-
-
Доставка на Скала
Здравейте, днес бях при дилъра, моята кола е планирана за 44 седмица
Обясни ми, че за Скала имало огромно забавяне, като това било ориентировъчна дата и можело да я издърпат и по-напред. Друг колега със Скала ( поръчана на 20.06.2022 ) има дата за 33 седмица. Обясни ми и за забавяне в доставките и че някои хора са чакали по 2 месеца за да им я докарат, тъй като нямало тирове, но вече този проблем бил преодолян. Ще си изчакам- чакането... Някой има ли друга информация?
П.С. - Също така ми каза, че уж спирали да дават информация за седмиците и не се ангажира да ми каже нещо конкретно за количката, за да не ме излъже.
П.С. Единственото сигурно, което каза, че ако влезе в 4 седмичния буферен срок, значи ще я произведат в месеца.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
П.С. - Също така ми каза, че уж спирали да дават информация за седмиците и не се ангажира да ми каже нещо конкретно за количката, за да не ме излъже.
П.С. Единственото сигурно, което каза, че ако влезе в 4 седмичния буферен срок, значи ще я произведат в месеца.
-
Доставка на Скала
Няма никаква логика в нищо явно,ти си поръчал около месец преди мен,а е планирана за 44-а седмица
Другата седмица ще пиша,като се чуя с дилъра,дано има добри новини за всички.
![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Ако може да се вярва на това,значи моята трябва да я произведат тези дни.Звънях последно на 02.05.23г. като ми каза планувана за 21 седмица,което е в този тъй наречен буфер.
Другата седмица ще пиша,като се чуя с дилъра,дано има добри новини за всички.
-
Доставка на Скала
Звънях последно на 2.05, беше прогнозно 33та,поръчана октомври 22, ще почакам преди да звъня пак,защото само ме изнервя тази липса на конкретен план честно казано.
-
-