Octavia 4 RS 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Octavia 4 RS 2020
На изложението в Женева щеше да бъде представена спортната версия на Октавия - РС. Тъй като събитието е отложено, Шкода ще направи онлайн премиера утре (3.3.2020) сутрин. Вече имаме част от пъзела.

Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Обратна връзка:
Octavia 4 RS 2020
Малиии,
С едни джанти
и е гръм.
П.С: Сега ще се включат колегите и ще кажат: Окачване, висока е, да се свали и тн.
Определени стъпка напред. И като салон, и като инфотеймънт и спомагателни системи и като визия отпред и отзад.
На мен лично ми харесва.
Не бих сменил моята, то и да искам, тази РСка ще дойде в БГ сигурно след 7-8 месеца.
Определено си е крачка напред.
ОСтава да видим "базово" оборудване и цена.
С едни джанти
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
П.С: Сега ще се включат колегите и ще кажат: Окачване, висока е, да се свали и тн.
Определени стъпка напред. И като салон, и като инфотеймънт и спомагателни системи и като визия отпред и отзад.
На мен лично ми харесва.
Не бих сменил моята, то и да искам, тази РСка ще дойде в БГ сигурно след 7-8 месеца.
Определено си е крачка напред.
ОСтава да видим "базово" оборудване и цена.

- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Octavia 4 RS 2020
Салона е скандал!
Мен пък много ме кефи!
С кеф бих сменил Супърба за едно комби, бензин.
Мен пък много ме кефи!
С кеф бих сменил Супърба за едно комби, бензин.
-
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Octavia 4 RS 2020
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- Rangel
Octavia 4 RS 2020
Веднага казах 

- ЦецоNOL
- Гараж: 089 911 69 69
- Обратна връзка:
Octavia 4 RS 2020
Колата ме кефи много с тази предница и светлини като на ТТS Ауди.
Салонът гърми, изкефен съм
Жалко, че сигурно няма да има 4х4 бензин или поне не съм видял
Салонът гърми, изкефен съм
Жалко, че сигурно няма да има 4х4 бензин или поне не съм видял
-
- Гараж: под наем
-
Octavia 4 RS 2020
Колата е гръм. За да и се насладиш, взимаш в максимална комплектация която ти е по джоба.
Чакам да я видя по улиците. Белият цвят на снимките много и подхожда.
Чакам да я видя по улиците. Белият цвят на снимките много и подхожда.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- redalex
- Гараж: i3
Octavia 4 RS 2020
Кефи ме, че на седалките има удължаване - нещо, което определено е недостатък на сегашната ми седалка...особено за лонгури като мен 

- stefan L
- Гараж: Golf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ F10 535i xdrive/ F25 3.0d/ exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/в очакване на Волво ЕХ30, 430 к.с.
Octavia 4 RS 2020
Добре те разбирам какво имаш предвид, щото и аз съм лонгур. Като няма удължаване, проблемът лесно се решава с повдигане на предната част на шейната. Сори за офтопика...
- Rangel
Octavia 4 RS 2020
Леле, мен много ме радва. Само че си мисля, че ще е доста по-скъпа, защото е Хибрид.
0-100 7.3? Много зле! По-добре ако има дизел 4х4!
https://autobild.bg/%d1%81%d0%bf%d0%be% ... %ba%d0%b8/
0-100 7.3? Много зле! По-добре ако има дизел 4х4!
https://autobild.bg/%d1%81%d0%bf%d0%be% ... %ba%d0%b8/
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia 4 RS 2020
Не съм изкефен относно дизайна,както и вътре(особено таблото).Но,бива. Ама какъв рс е с 225 максимална ? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Sneaky Bastard
- Гараж: 2020 S3FL Edition
Octavia 4 RS 2020
Забавното е, че RS-а е с олдскул трилъчев волан, а не с псевдомерцедес изпълнението в стандартната 4. Спорта преди всичко :-)
- slavkoff
- Гараж: подземен rs
- Обратна връзка:
Octavia 4 RS 2020
Екстериор и интериор са гръм. iV версията си е скоклеста, но все пак трябва да се пазят баКтериите. Ще бъде алтернатива за някои хора.
Потвърди ми се напълно визията, така си я представях, даже с истинските ауспуси. Бях надъхан за новият селектор на скоростите, но погледнато от различни ъгли в новите видеа, някак ми пустее конзолата около селектора. Седи като е една черна дупка. Волана е готин, захвата изглежда по-дебел, че сега са малко тънки. Алкантарата с червените шевове и псевдо карбона с много добра комбинация, добре са съчетани. Вътрешната страна на вратите изглежда много по-приятно от 3ката, дано да бъдат по-качествени. Инструменталния дисплей си е супер. Мен ме кефи, има готини графикии и повече функционалности. Относно инфотеймънт системата, ами нямам какво друго да кажа, освен - Браво. Това е сигурно най-добрият вариант на такава система тип таблет. Имаш си копчета за основни функции, а всичко останало е "прибрано". Не стърчи над нивото на таблото, може да не на 100% на височината на зрението, но изглежда практично. Много хора не пипаме климатика, тъй че не ми липсват "врътките".
Фаровете и стоповете са веднъж, придават широчина на атомобила. Представям си отзад как ще изглежда нормалната версия, приклекнала като жаба с широките стопове. А отпред, с ниско разположените фарове и широката черна решетка, ще изглежда като истински спортист, коментирам само лифтбек версията (белият цвят ми е фаворит). Даже новият спойлер ме кефи, направо не знам какво ми става, сигурно и мен ме хвана короната.
Не знам защо, но си мисля, че този път дизела ще бъде с повече продажби. (поради 4х4 и по-високата мощност)
Наистина жалко, че няма бензинова версия с 4х4, щяха да избият рибата. Като шаранче щяха да ме изловят.
ПС: Моля, без излишни коментари относно 4х4, че трябвало 1 път в годината...
Потвърди ми се напълно визията, така си я представях, даже с истинските ауспуси. Бях надъхан за новият селектор на скоростите, но погледнато от различни ъгли в новите видеа, някак ми пустее конзолата около селектора. Седи като е една черна дупка. Волана е готин, захвата изглежда по-дебел, че сега са малко тънки. Алкантарата с червените шевове и псевдо карбона с много добра комбинация, добре са съчетани. Вътрешната страна на вратите изглежда много по-приятно от 3ката, дано да бъдат по-качествени. Инструменталния дисплей си е супер. Мен ме кефи, има готини графикии и повече функционалности. Относно инфотеймънт системата, ами нямам какво друго да кажа, освен - Браво. Това е сигурно най-добрият вариант на такава система тип таблет. Имаш си копчета за основни функции, а всичко останало е "прибрано". Не стърчи над нивото на таблото, може да не на 100% на височината на зрението, но изглежда практично. Много хора не пипаме климатика, тъй че не ми липсват "врътките".
Фаровете и стоповете са веднъж, придават широчина на атомобила. Представям си отзад как ще изглежда нормалната версия, приклекнала като жаба с широките стопове. А отпред, с ниско разположените фарове и широката черна решетка, ще изглежда като истински спортист, коментирам само лифтбек версията (белият цвят ми е фаворит). Даже новият спойлер ме кефи, направо не знам какво ми става, сигурно и мен ме хвана короната.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Не знам защо, но си мисля, че този път дизела ще бъде с повече продажби. (поради 4х4 и по-високата мощност)
Наистина жалко, че няма бензинова версия с 4х4, щяха да избият рибата. Като шаранче щяха да ме изловят.
ПС: Моля, без излишни коментари относно 4х4, че трябвало 1 път в годината...
VRS - стокова мухоловка