![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Та, след като 8 години покарах Seat Leon (Mk1) дойде време за нещо ново. От Seat-a съм суууупер доволен, изкарах си студентсвото и 2-3 години след това с него в София, но малко преди лятото на тази година реших, че повече в София не мога да седя (нещо не можах да свикна въпреки толкова години) и се прибрах в Бургас. Пуснах Seat-a да се продава и още първият човек, който се обади я взе (колата си беше наистина перфетктна за годините си и дано на момчето, което я взе да му върши работа както на мен

И така останах без кола и почнах да търся нещо, което хем да има прилична сила, хем да е практичнo и да става за всеки ден. Първоначално се бях насочил към Golf 7.5 GTI (нещо на 1-2 години, до 20-30 000 км макс., с остатъчна гаранция), но така и не намерих нещо, което да става и да не са му били отваряни всички въздушни възглавници
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
В крайна сметка крайната конфигурация изглежда така:
Skoda Octavia 4 RS TSI 245 (7DSG)
+ Велвет червен металик (това е май най-скъпата екстра хаха)
+ Електрическа детска защита
+ Side Assist
+ Камера за заден ход
+ Интелигентен асистент за паркиране - предни и задни сензори за паркиране
+ Навигационна система COLUMBUS
+ Електрическо отваряне и затваряне на капака на багажника
+ Адаптивен контрол на окачването (DCC)
В последния момент "махнах" задната чистачка.
Екстрите, за които се чудих бяха електрическите седалки, но сметнах, че след като само аз ще я карам колата няма да са му нужни, също така отзад рядко се налага да се возят хора така че отпаднаха и подгрева за задните седалки и допълнителните USB-та.
Ами това е за сега, ако се сетя нещо пак ще пиша (сега остава да чакам)