Škoda Octavia 4 RS TSI - andreev
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- smoke
- Гараж: Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
andreev, не си сменяй емблемата с черна. Оригиналната си е много добре и много добре си стои.
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG
Тя от 3 месеца е при мен даже
. Това беше първото нещо, което още като я видях знаех, че ще сменя. Този хром, на фона на това, че няма нищо друго хромирано, ми стои много не на място ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- smoke
- Гараж: Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
@andreev, Черната на мен ми стои невзрачна, има пластмасов вид и изглежда като лепенка. Лично мое мнение, ти си знаеш.
- SimonSez
- Гараж: Skoda Octavia RS 245
- Обратна връзка:
Е тя май не беше чисто черна, а с червен фон ?
" Burn rubber not your soul "
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Обратна връзка:
@andreev, аз бих си взел това!
https://www.racinglinepcm.com/
На Голф8:

Купуваш от дилъра. Като излезе СОФТА, връщаш го това на дилъра и той ти слага БЕЗПЛАТНО (само евентуално часът се кеша) софтуера.
https://www.racinglinepcm.com/
На Голф8:

Купуваш от дилъра. Като излезе СОФТА, връщаш го това на дилъра и той ти слага БЕЗПЛАТНО (само евентуално часът се кеша) софтуера.

- andreev
Тъкмо гледах времената и аз и се сетих за вчера като питах за рейсчип-а, това не работи ли на същия принцип?
Иначе днес ме зарадваха с това

Иначе днес ме зарадваха с това
![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)

Последно промяна от andreev на 04.05.2022, 22:52:51, променено общо 2 пъти.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Обратна връзка:
- todor87
- Гараж: Skoda Superb 3 Combi 2.0 TSI TTE475 400+hp
Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190hp M/T
Какви софтове бре....
Това си е Щайнбауер, МТМ или РейсЧип в друга кутия....
Вижте къде се свързва...., като цяло лъже за буста в ъпстрийм тръбата и колектора с 100-200милибара, сигурно в зависимост от "софта"....![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И за да не съм голословен ще се обоснова, защо не ми харесва. Все пак съм карал с бокс, нямах ядове.
Проблема при боксовете може да дойде при по-големи натоварвания.
Това е така, защото двигателя продължава да работи на бедна смес и при високи натоварвания и повече буст, следва по-високо ЕГТ...
А най-лошото е, че картата в компа за егт ще лимитира мощноста чак след 1050гр....., когато вече ще е късно
Пак да уточня....това е в случай на големи натоварвания.
Това си е Щайнбауер, МТМ или РейсЧип в друга кутия....
Вижте къде се свързва...., като цяло лъже за буста в ъпстрийм тръбата и колектора с 100-200милибара, сигурно в зависимост от "софта"....
И за да не съм голословен ще се обоснова, защо не ми харесва. Все пак съм карал с бокс, нямах ядове.
Проблема при боксовете може да дойде при по-големи натоварвания.
Това е така, защото двигателя продължава да работи на бедна смес и при високи натоварвания и повече буст, следва по-високо ЕГТ...
А най-лошото е, че картата в компа за егт ще лимитира мощноста чак след 1050гр....., когато вече ще е късно
Пак да уточня....това е в случай на големи натоварвания.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196 - Обратна връзка:
Заводско май по рано лимитираше.над 1000 не беше ли. Както и да е, важното е че наистина си бачка на заводвката смес(която си е бедна единица и на пълна газ
)но при по голямо натоварване буст. Не е много ок. Стават кутийките за дизелите по-добре. Там и да беднее,не е проблем. Стига да се вързват и те за мапа,а не само на рейла!
Иначе,сус ЩАЙНБАУЕРа брутално вървяха колите![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Иначе,сус ЩАЙНБАУЕРа брутално вървяха колите
- todor87
- Гараж: Skoda Superb 3 Combi 2.0 TSI TTE475 400+hp
Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190hp M/T
- drbrain
- Гараж: OCTAVIA III 1.4 TSI Edition
OCTAVIA II 2.0 TDI Elegance
Привет,
Дойде време за подмяна на моята OCTAVIA III 1.4 TSI 150Hp. Доставила ми е само удоволствие и никакви проблеми.
Сега съм се спрял на OCTAVIA RS 2,0 TSI 180 kW . Избраните екстри са:
TRAVEL ASSIST LOW- Адаптивен темпомат за скорост до 210km/h и др.функционалности
Букса 230V с 2 бр. USB отпред, 2 бр. USB отзад и 1 бр. USB на огледалото за обратно виждане
Подгряване на предни и задни седалки
Челно топлоизолационно стъкло с подгряване
Интелигентен асистент за паркиране - предни и задни сензори за паркиране
Тризонов климатроник с електронно регулиране на температурата
Head-Up дисплей
Затъмнени задно и задни странични стъкла, и предни странични акустични стъкла
Навигационна система COLUMBUS 10", гласов контрол + WEB радио
Адаптивен контрол на окачването DCC и избор на режим за шофиране
Обаче имам 2 чуденки .
Първата е за клиренса. При окачване с DCC и стандартни 18ки колко сантиметра е той?
Втората е за скоростната кутия. Каква скоростна кутия слагат в модела? Предполагам DQ381 .
Ако някой от първа ръка може да отговори на тези два въпроса, ще съм много благодарен.
Клиренса силно ме притеснява, ако нещо ме спре да купя колата ще е той. Има няколко места, на които ходя и изикват нормална проходимост.
За съжаление по никакъв начин във Варна не мога да направя тест драйв на колата.
Дойде време за подмяна на моята OCTAVIA III 1.4 TSI 150Hp. Доставила ми е само удоволствие и никакви проблеми.
Сега съм се спрял на OCTAVIA RS 2,0 TSI 180 kW . Избраните екстри са:
TRAVEL ASSIST LOW- Адаптивен темпомат за скорост до 210km/h и др.функционалности
Букса 230V с 2 бр. USB отпред, 2 бр. USB отзад и 1 бр. USB на огледалото за обратно виждане
Подгряване на предни и задни седалки
Челно топлоизолационно стъкло с подгряване
Интелигентен асистент за паркиране - предни и задни сензори за паркиране
Тризонов климатроник с електронно регулиране на температурата
Head-Up дисплей
Затъмнени задно и задни странични стъкла, и предни странични акустични стъкла
Навигационна система COLUMBUS 10", гласов контрол + WEB радио
Адаптивен контрол на окачването DCC и избор на режим за шофиране
Обаче имам 2 чуденки .
Първата е за клиренса. При окачване с DCC и стандартни 18ки колко сантиметра е той?
Втората е за скоростната кутия. Каква скоростна кутия слагат в модела? Предполагам DQ381 .
Ако някой от първа ръка може да отговори на тези два въпроса, ще съм много благодарен.
Клиренса силно ме притеснява, ако нещо ме спре да купя колата ще е той. Има няколко места, на които ходя и изикват нормална проходимост.
За съжаление по никакъв начин във Варна не мога да направя тест драйв на колата.

Притежаваме само едно нещо - лимитиран интервал от време.
- andreev
Здравей, колега 
За клиренса не мога да кажа точно колко е, но си е ниска колата, определено не можеш да ходиш навсякъде поне според мен.
Кутията е DQ380, да
Моля последните мнения да бъдат преместени в общата тема за РС![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)

За клиренса не мога да кажа точно колко е, но си е ниска колата, определено не можеш да ходиш навсякъде поне според мен.
Кутията е DQ380, да
Моля последните мнения да бъдат преместени в общата тема за РС
-
drbrain,
Като те притеснява клиренсът и търсиш по-добра проходимост...погледни 2.0TSI 190к.с. 4x4
Като те притеснява клиренсът и търсиш по-добра проходимост...погледни 2.0TSI 190к.с. 4x4

- andreev
-
- Гараж: Passat Alltrack 2.0bi-TDI
Емблемата е супер 

It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.