Хмммм....не мисля! И ако съм аз ,не бих го направил ,въпреки че моята кола няма нищо общо с 04 ,освен емблемата

Хмммм....не мисля! И ако съм аз ,не бих го направил ,въпреки че моята кола няма нищо общо с 04 ,освен емблемата
Точно така ми отговориха. Чух се днес с акаунт меринджейката ми, и след като я успокоих няколко пъти, че колата е наред, и въпросът е чисто хипотетичен. Казах и - примерно, в Рудозем съм, и ми светва лампата за маслото; мога ли да долея от препоръчания визкозитет за модела. Тя ми каза следното:
На Кактус-а на колегата при смяна на масло не са му завили масления филтър до край… тръгнахме от София за Албена и на прохода след Слънчев Бряг филтъра изби и ни изтече маслото.
Аами, мен просто ми стана интересно за спора. Колата е на два месеца, и е на цели 351 километра в момента. С моето каране я направя 20 000, я не за три години. Даже четох в друга тема за превъртане на километражи и ми стана чудно - следващите 1-2 собственика сигурно ще се усъмнят, че кола на 5 години няма минати и 50 000, а то аз реално съм немската баба от историята, дето си я е държала в гаража и само неделя е ходила на пазар. Голям майтап.