Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Две пакетчета силика от ботушите на жената и бай-бай конденз у фаровете
Става и с котешка тоалетна, ако нямате жена да ви харчи парите за ботуши
Аз ползвам за в купето силика за мачки.
При мен има гумени капачки зад крушките на фабията, а на октавията са пластмасови. Отварям ги, слагам пликчето и го затварям
И да питаш къде да го мушнеш....не е мъжко някак си
Днес ми изписа да долея максимум 1 литър масло. Колата е на 10к километра и 7 месеца използване и не съм правил първо обслужване все още.
Ще ходя в ЕТ да ми долеят (или да си купя от тях и аз да си долея). Въпросът ми е какво точно масло ще ми долеят и колко горе долу е цената там, за да не ме оръсят 60лв за 1литър
Дай рамата и ще ти пиша спецификацията , може и на ЛС , аз ще ти пиша после тук , за да я има и за други които не си знаят спецификацията. Отиваш после някъде и си купуваш масло с отстъпка и си готов, вече ще си знаеш и маслото и така.
p.s. Engine Code DFYA
Последно промяна от DoH_KuXoT на 13.01.2022, 10:10:57, променено общо 1 път.
Аз рано рано смених маслото от 0W20 на 5W30 когато колата беше още на 5к. Сега е на 50к и не съм карал повече от 10к с едно масло. Досега никога не съм доливал масло. При обслужване си нося масло от Цецо.
Купих Castrol ОW20 за 39лв литъра. Aз съм решил да сменям маслото на 1година. За 1 година правя не повече от 12-13 км, та така си мисля, че няма какво да се притеснявам.
Mitko написа: ↑13.01.2022, 08:30:15
Непрочетено мнение от Mitko » 13.01.2022, 08:30:15
Днес ми изписа да долея максимум 1 литър масло. Колата е на 10к километра и 7 месеца използване и не съм правил първо обслужване все още.
Ще ходя в ЕТ да ми долеят (или да си купя от тях и аз да си долея). Въпросът ми е какво точно масло ще ми долеят и колко горе долу е цената там, за да не ме оръсят 60лв за 1литър
Преди 2-3 месеца и на мен ми излезе такова съобщение, автомобила беше на около 25к км. В Еуратек (нямам право аз да пипам колата) ми доляха около 300 ml, останалото е в багажника.