Време за доставка(от опит)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
SimonSez, Незнам кой ги е писал тия статии, ама е тотал щета по темата.
Пълни глупости.
Пълни глупости.
Бееееее.....
- todor87
- Гараж: Skoda Superb 3 Combi 2.0 TSI TTE475 400+hp
Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190hp M/T
Амииии, утре ще си "чипосам" пералнята...добре, че ме светнаха ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Здравейте, банда!
Буквално вчера, поръчах О4, дизел, автомат 150кс седан, бизнес с 3,4 екстри.
Поразгледах предишните страници, но според вас, дали ще дойде поне на Коледа?
п.с поръчах спортно окачване, защото ми се видя малко по-висока. Дали това ще забави?
Благодаря предварително![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
п.с поръчах спортно окачване, защото ми се видя малко по-висока. Дали това ще забави?
Благодаря предварително
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Няма да дойде до Коледа 

-
мерси колега 

-
Не унивай, времето и цените летят
Стандартното окачване е балансирано и подходящо за нашите чукари/пътища/. После ще я продадеш и по-лесно.

Стандартното окачване е балансирано и подходящо за нашите чукари/пътища/. После ще я продадеш и по-лесно.
-
Ами изговорихме нещата с момчето от отдел продажби и му обясних, че до момента съм карал по-висок клас коли, но доста по-ниски. Не бих си представил колата ми да се “лолее” на магистралата. Та за това ми беше идеята за тази екстра.
Сори за офффопика.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150+к.с.
-
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 RS 2.0TSI
Силно препоръчвам DCC, можеш да си регулираш колко твърдо/меко вози. Аз съм с РС и на най-меката настройка(примерно за градско) колата “плава”, даже ми идва една идея твърде меко. На най-твърдата настройка си вози бая твърдо и не е окей за градско, но за магистрала става.mapto написа: ↑24.06.2022, 10:48:44 Здравейте, банда!
Благодаря предварително![]()
-
Отиде вече момчета. Поръчана е само със спортно. Надявам се, да не е велика драма.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Erebus
Според мен няма да имаш никакви проблеми. Разликата е в твърдостта на окачването и на 15-20 мм клирънс. Та ще спечелиш много повече, отколкото ще рискуваш.
-
- Гараж: VW Tiguan R-Line 2.0 TSI
Поръчана: Skoda Octavia Edition 1.5 m-HEV
Честито за поръчката! Дано дойде преди Коледа, но надали...mapto написа: ↑24.06.2022, 10:48:44 Здравейте, банда!
Благодаря предварително![]()
На 12 Юни, в последния ден на Автоизложението в София, аз също поръчах Edition с допълнително камера за паркиране и спортния волан (триспицов).
Казаха ми 7-9 месеца...надявам се.
Според дилърите, основните компоненти, които бавят поръчките повече от това са side assist и автоматичния багажник. Също така теглича, защото кабелите за него са кът, даже май няма.
Започваме да чакаме и се надяваме
-
Хайде слънцето изгря и на моята нива. 1.5 ТСИ Едишън, сайт асист, пакет комфорт 2 (багажника), навигация. Поръчана средата на ноември, произведена миналата седмица, чакам доставка. От Еуратек ми казаха че съм бил късметлия, каквото и да значи това..... ![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- Erebus
-
- Гараж: VW Tiguan R-Line 2.0 TSI
Поръчана: Skoda Octavia Edition 1.5 m-HEV