pikkAname написа: ↑05.08.2022, 11:23:18
Добре, че си сравнително свободен за да го направиш това. И аз доста го мислих, но точно сега е някакъв ужас и е доста сложно, радвам се, че я оставих в ръцете на Еуратек.
Регистрацията в КАТ стана точно за 1 час, след което чаках още 1 час един змей в криво настроение (с когото накрая се скарах и ходих да се разправям с началника му) да дойде от каналите до гишето с документи, за да вземе отвътре табелите и да ни ги даде.
Става доста бързо, тъй като новите коли (т.нар. "коли от официален вносител") не се редят и не минават през каналите, където чака масата народ. Освен това за "колите от официален вносител" има 2 отделни гишета, които работят само такива и съответно не се чака на опашка с нномерче. То пак се взема ноимерче де, ама няма други преди теб, най-много да има още един човек.
Никой нито веднъж не дойде да погледне колата !!! Дето се вика, можеше изобщо да не я карам до КАТ :)
ABBC3_OFFTOPIC
А пък аз си казах "Ей сега ще дойде онзи кривия змей и ще иска да гледа номер на шаси, номер на двигател, дай да ги видя къде са". И вдигам аз за пръв път предния капак и ... ми увисва ченето - няма го пластмасовия капак на двигателя !!! WTF ? И гледам аз като глупак и се чудя к'во става тука !!! И почвам да издирвам телефонните номера на Еуратек Надежда и на дилъра, че да видя какво става :)
Оказа се, че това бил проблема с разтапящите се кори от топлината при 2.0 TSI, който стана известен преди 6-7 месеца и който още не бил отстранен. Та затова от завода издавали колите без кори, а щели някога да правят сервизна акция, за да им слагат кори, когато отстранят проблема.
Какво да ви кажа ... :)))
atom написа: ↑05.08.2022, 13:07:50
Тази услуга за лизингови или за платени кеш автомобили я предлагат? Или и за двата вида?
И какво струва, освен чакането?
В София се предлага за всякакви коли - както лизиногви, така и нелизингови. Струва 120 лв. И го прави човек от Еуратек, а не както се говореше, че го правели външни хора, с които Еуратек работела. Дори документа за таксата от 120 лв щеше да го издаде Еуратек.