Skoda Fabia 4 (2021)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Skoda Fabia 4 (2021)
Ох, аз съм малко песимистична. Мъжа ми чакаше октавия от ноември 2021г. и миналия месец се отказа, след като му казаха, че ЕВЕНТУАЛНО може да дойде юни-юли (тоест доставка близо 2 години). Директно поръча от Мерцедес и чакаме всеки момент да дойде (1 месец доставка). Та изобщо не се надявам да дойде фабиата. 

-
- Гараж: Шкода citigo, Шкода Fabia 4
Skoda Fabia 4 (2021)
Нали имате дата,седмица за юли?
-
Skoda Fabia 4 (2021)
Те тези дати нямат особено значение. Постоянно си ги сменят.
-
Skoda Fabia 4 (2021)
Може да я сменят за по ранна дата! Дали има значение лизинг или кеш е поръчката?
-
Skoda Fabia 4 (2021)
Във форума съм виждала и такива, на които им сменят датата с по-предна, знае ли се, дано сме от късметлиите. Иначе не мисля, че има значение дали е с лизинг или не.
-
- Гараж: Skoda Fabia MK IV
Skoda Fabia 4 (2021)
Значи като чета и направо ми е странно. Явно изларах някакъв невиждан и нечуван късмет аз 
-
- Гараж: Profile no longer active
Skoda Fabia 4 (2021)
Абсолютно. Благородно ти завиждам, хаха
Иначе понеделник-вторник смятам да звъня в ЕТ да разпитам какво се случва за моята кола и дали ще успее да дойде до изтичането на срока в договора (13ти май)
-
Skoda Fabia 4 (2021)
Звъннах, няма никаква информация, дори няма евентуална дата за влизане в производство...
-
Skoda Fabia 4 (2021)
И кога ще имат седмица на производство? Кой ще знае?
-
Skoda Fabia 4 (2021)
Попитах дали не могат да се свържат с тях (хората отговорни за производството), отговра беше "Оооо неееее, ние нищо не може да знаем за производството, ние сме представителство, каквото ни спуснат това", което адски много ме озадачи. При условие, че имаш договор, има някакви очаквания... Голяма тъпотия, супер много ме ядоса това... По план трябваше да влезе в производство някога сега, за да може да дойде до 180тия работен ден (13ти май). Ако не друго поне да кажат някаква нова евентуална дата.
PS: Не виня човека в представителството тук. Голям пичага е и много отзивчив. Проблема е, че от Шкода нямат механизми за даване на актуална информация за тези неща
-
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Skoda Fabia 4 (2021)
Според мен, така им е удобно и изгодно в момента(в последната година и половина)! Ако производството се нормализира и особено, ако при конкуренцията потръгнат нещата, смятам, че веднага и отношението ще се промени?
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
Skoda Fabia 4 (2021)
Дори и да имат някаква евентуална дата за производство, не всички от ЕТ я казват, просто защото знаят, че тя няма никакво значение - сменят си я постоянно.
Иначе пък мой познат така звъня миналата седмица и му казаха, че няма дата и да не чака скоро и след няколко дни му звъннаха, че е произведена. 

- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Skoda Fabia 4 (2021)
Е то при коя точно конкуренция има аналог?
Форд имат налични Фиести и Пума колкото искаш
Кия- имат налични и Рио и Ниро
Хюндай - имат налични i10 а за i20 срока е 50-60 дни макс
Пежо- имат налични 208 колкото искаш даже подаряват каско
Рендета изпадат за месец, два
Само при Тойота нещата са криви но чак извратени.
Просто с тия Шкоди се насраха без извинение. Аз също бях поръчал Фабия октомври и си взех капарото на 17 декамври след като взеха да ми говорят глупости от сорта на “дай да преосмислим адаптивния круиз ,че зор с радарите”
Просто си повярваха нещо. Не виждам как бих могъл да чакам за някакъв посредствен автомобил каквито са всички от този клас без изключение някакъв срок равняващ се на бременноста на човеците.
От друга страна Супърба за брат ми беше наличен и трябва до края на седмицата да си го вземем.
-
- Гараж: Skoda Fabia MK IV
Skoda Fabia 4 (2021)
Минах преди малко до Шкода Надежда. Скоро ще има доста зарадвани. 2 автовоза с преобладаващо Фабии. Надявам се скоро и вие да се похвалите.
-
Skoda Fabia 4 (2021)
Нямам много надежди за своята. Консултанта ми каза, че моята още няма дата за производство. Но дано да извадя някакъв късмет, хаха. Другите да се похвалят като ги получат
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)