Време за доставка на Fabia IV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- 3phone
- Гараж: Skoda Superb Edition, 2.0 TSI, DSG, 190 hp
Skoda Fabia Monte Carlo, 1.0 TSI, DSG, 110 hp
Днес получих обновена информация. Има второ изместване на седмицата за производство от 23-та седмица на някъде в началото на Юли (предполагам 27-ма седмица).
-
- Гараж: Skoda Fabia MK IV
Ей тази красавица беше поръчана на 01.10.2022г.
На 20.12.2022 беше тук и след празниците на 18.01.2023 си я взех и до сега сме на близо 10 000 км. Приготви се за малоумно чакане за регистрация и другите документи.
-
- Гараж: Шкода citigo, Шкода Fabia 4
Здравейте, и моята седмица за производство се промени от 37 сега е 36 ! Дано се забърза още малко!
- 3phone
Супер срок! А какъв мотор и кутия е? Това което ме притеснява, е че нашата е с дсг и това ще я забави. Колкото до регистрацията, когато вземах Супърба, мисля, че им отне около 10-тина дни.
-
Здравейте!
Ново изместване и при мен
От 36 седмица отиде на 43 седмица за производство
Ново изместване и при мен
От 36 седмица отиде на 43 седмица за производство
-
Привет! Аз поръчах Монте Карло 5.12.22г., производството отне малко повече от 4 месеца. Произведена е края на април, още чакам доставка. Първоначално имаше дата за месец юли, но я произведоха по-рано.
3phone написа: ↑26.04.2023, 18:26:31 Здравейте коланги, както се вижда свеж съм във форума, но реших да отворя въпросната тема, защото гледам за Октавии, Супърби, Кодиаци и т.н. има, а за Фабиа не.
Това, на което се спряхме с жена ми е Фабиа Монте Карло. Верно е много пари, но ще стигна и до там, просто колата наистина много ме впечатли, интериор, екстериор, размери и пространство, просто .
Как се спряхме на тази кола, когато се заговорихме с жена ми за смяна на нейната кола (много дълга тема може би ще пусна нова в друг формат), тя като настоящ собственик на Ярис, натурално се загледа в следващия модел, който обаче е със същия нескопосан автомат (роботизирана механична кутия). Това ни наведе на мисълта, да се загледаме в следващите, които са със CVT (пак не е много добро решение, но за градска кола е топ). Разгледахме цените на пазара втора ръка и малко по малко стигнахме до втора ръка на най-новия модел, като това което се предлагаше на пазара, се разминаваше с 4000 лв от нова Фабиа Монте Карло. Хареса я жената (тук искам да вметна, че колата ще е нейна и не съм натискал за Шкода, а я оставих сама да вземе решение) и я поръчахме.
Сега следва чакането и това е и идеята на темата, да обменим опит. Поръчката я направихме на 14.03.2023, като на 24.03 ни казаха, че ще се произведе 18 седмица, но на 3.04, седмицата се измести за 23-та.
- 3phone
Щях да кажа "леле ще чакам поне 4 месеца", но сега осъзнах, ми те два се изтъркаляли... Дано и при нас да е там горе долу. Иска ми се докато е хубавко времето, да я поразтикаме малко на 17-ките.
-
Да, 4 месеца са нищо на фона на 9+. Мъжа ми чакаше Октавия година и два-три месеца и се отказа накрая, че нямаше никакъв изглед да идва. Та изобщо не очаквах и Фабията да дойде, изненадаха ме, още повече, че имаше някаква планирана дата за производство за юли месец. Май ще се окаже вярно, че Фабиите ги произвеждат по-бързо. Сега ще видим колко време ще им трябва да я доставят, казаха ни около месец.
- 3phone
Топло инфо от днес, седмицата за производство е сменена на 29.
-
Има ли получили колите си ? Или такива с произведени фабии?
- 3phone
Гледам из Facebook страниците се появяват, но рядко (все пак не е от най-поръчваните модели). В петък пътувах София - Варна и имаше по пътя 3 автовоза с Шкоди, различни модели, имаше и Фабийки, но не се хвалят много из форума с доставени такива.
-
- Гараж: Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024
Да не забравяме и обстоятелството, че минимум 90 % от хората, които са си поръчали шкоди нямат регистрации тук във форума, фейсбук и т.н.
Така че статистиката за поръчани/получени, която водим тук е доста изкривена.
Така че статистиката за поръчани/получени, която водим тук е доста изкривена.
- 3phone
Това със сигурност е голям фактор. Още повече, ако нямат друга Шкода в гаража си, едва ли ще се регистрират, само заради покупката на Фабиа.
-
Да се похваля и аз Утре я подкарвам!
- 3phone
ТОП! Честита да ти е! Безаварийни километри и много положителни емоции!