Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
slavkoff написа: ↑03.10.2019, 17:14:08
@безделник, колега, ако са ти толкова грозни, ще ги продаваш ли? И изобщо стават ли за Октавия?
@slavkoff, колега, не смятам да карам тая дълго и когато реша да я продавам ще я върна в оригиналния и вид за да взема максимума, затова ще запазя оригиналните, гледам че октавия я продават с такива . Отделно живея в чужбина и ако реша да ти ги пратя ще излязат майка си и баща си. Виж ако си готов да дадеш 2000 лева в комплект с оригиналните гуми на има - няма 2000 км пробег може да се замисля. Поздрави, Безделник!
Може да е било така преди време ама гледам напоследък шкода се пооливат с цените - направи си една онлайн конфигурация на пасат и после направи същата конфигурация на супърб, ще излезе разлика от около 2000-3000 евро, което не си заслужава изобщо компромиса в качеството.
безделник написа: ↑05.10.2019, 13:25:55
Може да е било така преди време ама гледам напоследък шкода се пооливат с цените - направи си една онлайн конфигурация на пасат и после направи същата конфигурация на супърб, ще излезе разлика от около 2000-3000 евро, което не си заслужава изобщо компромиса в качеството.
Тея конфигуратори и цените дето дават са гола вода. Важно е каква оферта ще ти дадат лично на теб. А на мен от Порше не ми дадоха по-добра оферта от Еуратек. Сега, аз не бързам, така че ще чакам по-добра оферта и от двете страни.