Нов Kamiq

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
mivanchev
Мнения: 2
Регистриран на: 16.07.2020, 10:16:03
Репутация: 0

Нов Kamiq

Мнение от mivanchev »

Здравейте колеги,
Вече почти година карам и аз Камик но сега ми изникна един въпрос - имам спомен, че колата уж има статични Corner светлини, но не виждам как се пускат. Дали някой има идея как се активират и как се ползват? Камика ми е 1.0 бензин Style.
И още нещо: понеже това е първата кола бензин, която карам, имате ли впечатления къде бензина е най-читав? В момента сипвам предимно Шел, но ми се струва, че колата е малко по-шумна от тестовия автомобил, който карах докато избирах.
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Мнения: 1606
Регистриран на: 24.02.2015, 22:28:06
Репутация: 285
Местоположение: Бургас/Чирпан
Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Нов Kamiq

Мнение от skodko »

Корнер светлините работят само на пуснати фарове и до 40 км/ч.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Мнения: 2518
Регистриран на: 26.11.2017, 16:29:00
Репутация: 841
Местоположение: София
Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi

Нов Kamiq

Мнение от Taratajki »

Не виждам, какво общо има бензина с шума, но... Аз съм доволен от 99+ на Круиз, 98 на Петрол, V-power Racing на Шел, общо взето всички бензини с по висок октан са добри, според мен. Но в редките случаи, когато съм сипвал друго не съм забелязвал промяна на шума в колата.
Alvin_iv

Škoda Фен

Мнения: 74
Регистриран на: 17.02.2020, 20:15:26
Репутация: 16
Гараж: Шкода Камик

Нов Kamiq

Мнение от Alvin_iv »

Здравейте колеги.
Моят опит от 6000 кме че почти няма разлика в звука от двигателя при различните октанови числа! Зарежда основно а Газпром от стотицата(понякога и95) и на Шел. Дори и в разхода смятам че няма някакъв значима разлика. Въпреки това продължавам да вливам от стотицата. За фаровете за мъгла смятам, че няма предни такива! Съдя по факта, че на предишната ми шкода ключа за фаровете имаше две позиции за изтегляне в дълбочина, със съответните обозначения на предни и задни светлини за мъгла, а при Камик-Стайл е само обозначението за задни? По мое мнение предни фарове за мъгла с функцията "корнер" са налични, ако е поръчан и с фул лед предни светлини?
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”