Kushev Brother's - Полиране и защита на автомобили с нано керамични покрития

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
KB Detailing center
Мнения: 1
Регистриран на: 02.11.2017, 01:50:06
Репутация: 0
Местоположение: София
Гараж: ж.к Дървеница, ул.Жеко Войвода 4
Обратна връзка:

Kushev Brother's - Полиране и защита на автомобили с нано керамични покрития

Мнение от KB Detailing center »

Здравейте колеги, след като се погрижихме за няколко от автомобилите на собственици и участници в този форум и получихме покана да се присъединим тук, решихме да запознаем тези от Вас, които все още не са разбрали за нашите услуги.
Предполагаме много от Вас са попадали точно на подобни топици и услуги, но това не е опит за спам, а начин да популяризираме най-издръжливите защитни керамични покрития на пазара до този момент. Ние сме единствен и официален вносител и представител на американската марка защитни нано керамични покрития - Always Dry.
За да се разграничим от конкурентните продукти, които или се нанасят на няколко слоя, или са по-недостъпни заради високата цена, ние си поставяме за цел да предоставим нашата нано керамична технология, както на автомобилните представителства, така и на ежедневните шофьори. Нашите основни продукти 9H-LDC PRO - 5 микрона и 9H-LDC - 2 микрона, нямат нищо общо с тефлонови (политетрафлуоретилен - ПТФЕ) или вакси от какъвто и да било тип. Нашата 9H-LDC Extreme e най-високата защита предлагана от нас, като защитния положен слой е 7 микрона, а в комбинация с 9H-LDC Pro е 12 микрона. За разлика от тефлоновите покрития, 9H-LDC и 9H-LDC Pro и 9H-LDC Extreme имат в състава си кварц, издръжливи са на тежки химикали, почистващи препарати, драскотини, петна от катран, птичи екскременти, насекоми и висока температура, дори помагат при удари от камъчета. С използването на автомобила и подлагането му на тежки атмосферни влияния и многократни измивания, ваксите и тефлоновите покрития загубват своите качества и се "отмиват" от автомобилния лак. Поради тази причина, гаранцията им е от 3 до 6 месеца, в най-добрия случай, до 1 година. 9H-LDC PRO е керамична постоянна защита, изградена от 2 слоя: горен твърд слой 9H и долен слой 7H.
В състава си покритието има стъклени нано частици, които са изградени от кварц (над 60% ) и затова то притежава истинска твърдост от 9H по скалата на МооС. Дебелината на слой 9H-LDC PRO e 4-5 микрона, като е необходим само един слой, за да е истински защитен вашият автомобил.
Не се опитваме да убедим никой в качествата на продукта, самият продукт говори сам за себе си. За само 1 година продуктите на Always Dry са разпространени в 23 страни като поставянето се извършва само от оторизирани и обучени представители на марката. Марки като Ferrari, McLaren, Aston Martin, BMW, Maserati, Audi се доверяват на покритието. За разлика от други продукти за защита, които не казваме, че не работят, но просто нямат такава издръжливост, ние ще Ви дадем гаранция. Тази гаранция е минимум 1 година за употребявани автомобили за 9H-LDC, а за нови 5г при 9H-LDC Pro и 9H-LDC Extreme. По време на тези гаранционни условия ние ще се погрижим за автомобила Ви, ако възникне дефект.

Преди да поставим покритията трябва да преминем през няколко процеса. Процесите, които се извършват са: измиването на автомобила в няколко етапа (включва се и обработка с клей бар, за премахване на катран, мухи, смола и други повърхностни наслоявания), подсушаването му, обезмасляването на автомобила с алкохол и самото поставяне.
За да можем да поставим покритието трябва да преминем през процес на цялостно възстановяване на боята.Този процес включва цялостно пастиране с абразивна паста за премахване на дълбоки наранявания в лака и цялостно полиране на автомобила, за да може цвета да изпъкне и лака да има съвършен вид.
За всички колеги от форума ще предложим допълнителни отстъпки!

Ние не предлагаме просто полиране и премахване на драскоти, а детайлинг. Всеки който обича автомобила си и знае как да се грижи за него, е наясно, че всеки един детайл трябва да се изпипва с внимание, именно заради това процеса при нас не отнема 3 часа (всички сме се сблъсквали с бързо и непрофесионално полиране). Ние ще се погрижим за почистване и импрегниране на интериора, екстериорни пластмасови детайли, полиране на хромови елементи и ауспухови накрайници, почистване на дгивателния отсек, поставяне на хидрофобен защитен слой върху стъклата и други глезотии и проекти за ентусиасти :). Надяваме се да можем да сме полезни с услугите, които предлагаме и да Ви накараме да се радвате на автомобилите си още повече.
Може да разгледате нашата официална страница във FB : https://www.facebook.com/alwaysdrybulgaria
Телефоните за връзка са : +359 885 81 37 44 или +359 888 70 31 49.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Аватар
gdadov

Škoda Фен

Мнения: 215
Регистриран на: 08.12.2017, 13:28:07
Репутация: 7
Местоположение: Велико Търново
Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.

Kushev Brother's - Полиране и защита на автомобили с нано керамични покрития

Мнение от gdadov »

Здравейте!

Много хубаво инфо, браво!

Може ли да обясните какво става с покритието при по-дълбока драскотина или дори лек удар на автомобила? Ако не греша се маха цялото покритие и се поставя ново такова (срещу ново заплащане)?
Какви са евентуалните последствия за лака на автомобила при едно такова евентуално премахване? Как точно се залепя?

Благодаря ви предварително!

Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”