Detailing Bulgaria

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
detailingbulgaria
Мнения: 1
Регистриран на: 18.02.2020, 15:02:57
Репутация: 1

Detailing Bulgaria

Мнение от detailingbulgaria »

Здравейте, ние сме Detailing Bulgaria. По друг начин казано, най-голямата фирма за внос и дистрибуция на професионална автокозметика и детайлинг компоненти в България. Някой вече доста добре ни познават от VW феста, други са наши редовни клинети.
Манията по автомобилите ни доведе до идеята да предложим на всички автофенове решения, които да накарат автомобилите им да заблестят като това да става с минимални усилия и напълно безопасно за покритията както в интериора, така и при екстериора. Водени от перфекционизма подбрахме най-качествените и световно признати марки в бранша и ги въведохме тук на българския пазара и то така, че да са достъпни за всички. Някои хора ще разберат, други не, но удоволствието да докараш автомобилa си в състояние както, когато е бил нов е несравнимо. Ако имате нужда да почистите кожения си салон, след това да го подхраните или имате нужда от хубав шампоан за измиване, препарат за бърза вакса, почистващо средство за джанти или интериора ние можем да Ви предложим най-доброто от световния пазар. Също така имаме големи наличности от всички най-добри продукти за полиране, пастиране и защитa на автомобила. Асортиментът ни покрива изискванията както на любител-маниак, така и на професионалист.
Detailing Bulgaria е официален и ексклузивен вносител за България, Сърбия и Македония на марките:
Meguiars's
CarPro
Good Stuff
Angel-wax
FX Protect
Wolf's Chemicals
Flexipads
Внесли сме и други свръх качествени марки като Valet Pro, California Scents и Little Trees. Горди сме, че предлагаме пълният асортимент от продукти и аксесоари на въпростните марки и още по-хубавото е, че имаме всичко в наличност. Тези марки предлагат продукти с най-високо ниво на качество и нямат нищо общо с така познатите ни 3M, Maxolen, Sonax.
В нашия online магазин http://www.detailingbg.com / http://www.detailing.bg може да потърсите информация за желания от Вас продукт и да го поръчате бързо и лесно. Доставката става с фирма Еконт като използвате 15% отстъпка от куриерската услуга, понякога може да се видим и лично да Ви предадем продуктите, имаме и договор с Epay. Всичко ще бъде в най-кратък срок при вас - на следващия ден от поръчката. 
Ценообразуването в сайта е на базата на препоръчителните цени, зададени от производителите, като това Ви гарантира една честна цена, без излишни надценки.
Освен с продажба на препарати развихме и дейност по детайлиниг, полиране и пастиране на автомобили. Detailing Bulgaria е в тесни партньорски отношения с най-добрата фирма, която извършва всякави услуги по полиране, пастиране, нанасяне на нано и керамични покрития и третиране на интериора - Blue Point Car Wash & Detailing Studio.
В тази тема ще публикуваме снимки от процесите на полиране на автомобили, снимки от измиването на личните ни автомобили и ревюта на препарати.
Можете да се свържете с нас на телефон +359894888840, +359882888820 както и на моя личен телефон - +359899670033. Както знаете нямам проблем да ми звъните по което и да е време на денонощието, няма да откажа консутация на когото и да е.
Можете да използвате сайта ни http://www.detailingbg.com/ http://www.detailing.bg и Facebook страницата - https://m.facebook.com/DetailingBulgaria/
Работим без почивен ден.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Аватар
Raino

Škoda Фен

Мнения: 17
Регистриран на: 04.04.2017, 13:59:05
Репутация: 9
Местоположение: София
Гараж: Оригинални авточасти за Audi/VW/Skoda/Seat/Porsche
Обратна връзка:

Detailing Bulgaria

Мнение от Raino »


Аватар
Raino

Škoda Фен

Мнения: 17
Регистриран на: 04.04.2017, 13:59:05
Репутация: 9
Местоположение: София
Гараж: Оригинални авточасти за Audi/VW/Skoda/Seat/Porsche
Обратна връзка:

Detailing Bulgaria

Мнение от Raino »


Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”