AUTOCOMPLEX RS.COM
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Сервизът се намира на бул. Европа 130 и Анри Нестле.
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
Добро утро и успешна седмица.
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
Добро утро и готина седмица.
-
AUTOCOMPLEX RS.COM
Искам и аз да изкажа голяма благодарност към Радо. Днес си взех от Автокомплекс РС моята новозакупена Skoda Skout (2011 г.), на която трябваше да правя пълна смяна масла, филтри, ремъци, обслужване халдекс + филтър, раздатка, диференциал и скорости, накладки и дискове. Освен че ми обърна нужното внимание на многобройните ми въпроси, Радо свърши работата перфектно и в срок, като отстрани и други проблеми по спирачната система, за които не знаех. Оправи ми и шофьорската врата, която преди затварях почти със засилка - да не кажа шут 
Радо направи пълна диагностика на колата, даде ми ценни препоръки и съвети и определихме дата за следващия сервиз за амортисьори и тампони.
Още веднъж - Радо, благодаря ти за коректността и добре свършената работа!

Радо направи пълна диагностика на колата, даде ми ценни препоръки и съвети и определихме дата за следващия сервиз за амортисьори и тампони.
Още веднъж - Радо, благодаря ти за коректността и добре свършената работа!
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
AUTOCOMPLEX RS.COM
nıckola_sd, Добре дошъл при Скаутите!А Радо е човек на който изцяло можеш да довериш автомобила си 

Dieselgate Team member
-
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
Благодаря Никола за хубавите думи.
-
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
Днес дъждовно но не пречи на работата .
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
AUTOCOMPLEX RS.COM
Браво момчета. Цедката на халдекса в какво състояние е? На колко километра бихте препоръчали да се смени маслото в механичната част на скоростната кутия, не само където са съединителите?