Tрети (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 29.06-01.07.2018г.- Впечатления и критика

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Обратна връзка:

Tрети (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 29.06-01.07.2018г.- Впечатления и критика

Мнение от BlackPearl »

Нека темата от viewtopic.php?f=3&t=1606 продължи тук и да се изкажат впечатленията, критиката и тн. от изминалото мероприятие.
Изображение
Аватар
bega4kata

Škoda Мод

Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Аз бях с децата, чакаха в колата, искаха да тръгват вече. Омръзна им и на трите жени. Едвам ги навих да чакат да ми дойде реда, щях да тръгвам по едно време даже. Малкото плачеше... Както и да е, седнаха да чакат в колата на Стефанов и като приключиха официалните гонки, бързах да изчезвам. Преди да тръгна, видях, гонката на Суперба с Купрата.
Видях, че падна и си тръгнах. Иначе, щях да се пусна с нея, да защитя честта на Шкода ;), защото и да беше била Купрата, аз Суперба с доста го бия. Ама нямаше смисъл обаче да оставам.
Не ме е било страх. Това е за забавление, който падне, падне, голямата работа.
С Маджо се паднах след ези и тура на мократа част да стартирам. Единия коридор по-бавно изсъхна. Каквото такова. Да има шоу.
Ако не беше спряло да вали, нямаше предняците да имаме никакъв шанс, но пак щях да се пусна естествено.
Но просто на сухо, нямаще смисъл с Купрата да се пускам.
Колата изпуши, след рязкото спиране. Маслото е на макс и засмука от картерната вентилация.
Трябва от почти 200 да спра за 50 метра и маслото се плисва напред. Да обясня защо изпуши след първото екстремно спиране. НЕ СЕ Е СЧУПИЛА ТУРБИНАТА СПОКОЙНО :)
Искрен се раздаде на макс пак. Мокър и подгизнал, огряваше на всякъде до колкото може. Голямо БЛАГОДАРЯ.
Критика имам, единствено към времето.
GUNTER SERVICE Изображение
Аватар
bega4kata

Škoda Мод

Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Абе, с две думи... Великата Купра, който я хвана я опука. [smilie=sarcastic.gif]
Това в кръга на шегата [smilie=kiss3.gif]
Благодарим, че дойде.
Всеки е добре дошъл.

Видяхме МНОГО красиви шкоди. Всякакви модели от 1 до 3 ки. Всички с много мерак и любов направени.
GUNTER SERVICE Изображение
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Много силен събор, като по-голямата част беше изнесена отново предимно от Исята. Евала за раздаването и ентусиазма.
Не ми харесва, че започват дразги за гонките, имате си телефоните поговорете си първо и после търсете сметка за организацията във форума. Не мисля, че останаха неразбрали от присъствалите, какво точно се случи на Междене.
Аз отново искам да се извиня за грешката на езика, докато говорихме с Искрен за драг на клас А. Уважавам всички Ви наздраве
Благодаря на всички, които присъстваха. Независимо от лошото време събота вечер, неделята се събрахме много добре на поляната и се почувства силата на това мероприятие.
Снимки ще пусна тези дни. Ще се радвам повечето, които снимаха, също да споделят. За клиповете използвайте ютюб, за снимките пуснтете линк към личните си галерии в социални медии или облаци [smilie=thank_you2.gif]
TSI Team
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

Аз и моите деца си прекарахме много добре и дъжда не може да ни спре и да ни развали настроението! Толкова бяха щастливи и ще говорят дълго за това събитие!
Благодаря, на всички организатори и помощници, без които този събор нямаше да бъде факт. Искрене, поклон пред твоята всеотдайност и сила да изпълняваш претенциите на всички!
Благодаря и на всички участници! Видях се с хора, които не бях се виждал отдавна, запознах се и с нови колеги, побъбрихме си за любимата марка и всичко както си ми е реда за един Skoda събор!

P.S.》Тоз Нено, наистина много бавен бре! Как ме бавеше по Шипка.... [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

PVV написа: 01.07.2018, 19:16:09 Ние с малкото коне под - капака и многото години в талона се позабавлявахме по друг начин.
Това отзад е пистата, където се състезават участниците [smilie=sarcastic.gif] Виждате голфа, който му беше казано, че няма да се включи в класирането... ;)
TSI Team
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Аз си искарах много добре. Поклон пред организаторите всичко си беше както пише в дебелите книги. Ако и времето беше с нас щеше да е още по добре. Запознах се с нови колеги, видях се със стари бойни другари. Високо беше на ниво.
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
deniz8912

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual

Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с.
Обратна връзка:

Мнение от deniz8912 »

Моите впечатления са само добри без нито една критика. Всичко си беше точно и ясно, жалко че времето прецака програмата, ноо поне на закриването беше екстра. Радвам се че се запознах с колегите от форума и най - сетне да си стиснем ръцете и да побъбрим наживо. Не успях да се запозная с всички, но има време и това да се случи. Покарахме, постреляхме, пихме и се веселихме! Следващият път пак. :)
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Гараж: Шкода120L-52hp,
Обратна връзка:

Мнение от Баш Майстора »

За кратко,но и ние вкусихме от аромата на Събор 2018
...Този незабравим аромат на вечерни огньове и бензин(и нафта де,ма не е убав той [smilie=sarcastic.gif]
Поклон пред организаторите и най-вече пред Искрен-той наистина прави много жертви в името на събитието!
Аватар
deniz8912

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual

Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с.
Обратна връзка:

Мнение от deniz8912 »

ПоЗдравления и за колегата, че напръска за комари :D
Аватар
Kevin_Burrows
Гараж: Seat Leon ST Cupra 300 4Drive

Мнение от Kevin_Burrows »

Голямо писане дoкато се преборя да вляза в този форум ... пак трябваше да се регистрирам.

Да си споделя и моята гледна точка ...

Първо - евала за организацията, въпреки лошото време аз си изкарах добре, вярвам и всички присъстващи. Още веднъж благодарности към организаторите!

Второ - нещо много важно - не бях дошъл да ви “обирам купите” и т.н. дойдох за да иважа събитието и да видя най-бързите шкоди и ако има съгласни да се пуснем да премерим сили. Евала на Маджо, Ники и Исята - заставаха мимчетата и се пуснахме.

Относно самите гонки - и тримата правеха по-добри стартове от мен, дали по-добро познаване на светлинната система или по-добра реакция, не мога да кажа, фактите са факти - тръгваха преди мен, т.е. по-добре. Спирането си беше драматично доста, затова и връщах газта и спирах по-рано ... за мен няма логика зорлем да искам да нахлуя на поляната, докато се пускам за кеф с някой, с риск да си изпотроша колата :) няма да лъжа - страх си ме беше да не изляза от пистата ... а и не виждах смисъл толкова да презорвам нещата, защото нямаше да ми е весело, ако си бях сплескал нещо по комбито

За гонките с всеки от 3мата:

С Маджо - той направи по-добър старт, аз наваксах и тръгнал леко, преди финала пуснах газта и той ме изпревари. При по-дълга писта, Маджо щеше да ме зашие много лошо.

С Исята - аналогичко като с Маджо, може би Исята си ме би и на тази конфигурация на писта, догони ме след средата на трасето, но ме победи с малко. При мен дори де включиха аварийките при спирането (сефте се случва откакто имам колата). Много върви на Исята шкодата, качих се да се повозя ... сложи ли 3та откача тая кола, но 1ва и 2раса й мъка - много мощност, която гумите не могат да предадат към настилката. Колата е много бърза, но не е за стартове от място - това беше общото ни заключвние в края на кръгчето.

С Ники - отново по-добър на старта, според мен на средата на трасето бяхме равни ... разликата между автомобилите е минимална и за мен решаващ е старта. Аз пак си спрях по-рано и дори с него си обсъждахме след края на гонките кой как тръгнал, кога спрял ... Ники мисля, че се съглсихме, че колите вървят наравно, поправи ме ако греша. :)

Претенции към победи/загуби нямам. На официалните гонки имаше камери на старта, средата и финала на трасето и можеше да се види ясно кой кога е тръгнал и кога е минал финала, на любителските нямаше такава апаратура, така че всичко е отворено за спекулация и интерпретация.

Аз лично не мисля да се впускам в някакви безумни, теоритични спорове ... забавлявах се, затвърдих си мнението, че съм си купил правилния, за мен, автомобил, че даже и съм спестил някой лев от тунинг.

Отново благодаря на организаторите - още много такива ивенти да направите, на които мога, бих дошъл пак да си правим кефа.
Аватар
Favorit

Škoda Фен

Гараж: Octavia 2 vrs stage 2+

Мнение от Favorit »

BlackPearl написа: 01.07.2018, 18:38:36 Нека темата от viewtopic.php?f=3&t=1606 продължи тук и да се изкажат впечатленията, критиката и тн. от изминалото мероприятие.

Сега Ися не ме критикувай че се правя на луд и не давам газ на старта... Съединителя ми е стоковия и е на 200 000км. Дам ли газ на първа и после чакам да падна на 2-3 000 оборота за да захапе втора иначе буксувам винаги! И е така от 4 години вече не от 2 а не съм го сменил защото иначе нямам никакви грижи и никога не я настъпвам така или иначе на първа и трябва да го сменя специално за междене... Сега и двата пъти дадох газ просто той си буксува и Ники с суперба си заминава... :) трябваше после да направим от летящ с него но моите много им писна и ми даваха доста зор...Иначе имах много желание да се пробвам с някой около 280 коня защото моята така и не я измерих пак какво ще даде..
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

Каре, защо не писа във фейс,щях да ти дам парола (след като си я забравил) и после да си я смениш.
Аз понеже ме кефят Сеатите,имах много голямо желание да се пускам с теб.
Като споделено:
Казах ти,че винаги си добре дошъл.
За пистата. После като карах ,изключих АСРа и е много по добре,не я спъва на 1ва и 2ра краяа,но пък старта трябва добре да се дозира.
Абе...средна хубост. Моя грешка,че карах на АСР Спорт с мисълта,че каквото спечеля на старта,после не се губи. [smilie=sarcastic.gif]
А то докато вкарам трета,колата хърка съска Аср-а и ме минават....

Сега,като се отметна този ангажимент,аз съм ОК да направим една визита с Доктора за един Гернан с другите симпатяги и белия Сеат. [smilie=sarcastic.gif]

Краси,аз в добрия тон ги споделям нещата. [smilie=kiss3.gif]
Изображение
Аватар
Kevin_Burrows
Гараж: Seat Leon ST Cupra 300 4Drive

Мнение от Kevin_Burrows »

А, не ми е било драма, че не мога да вляза, ама реших да си споделя и моята гледна точка, че гледам бая други са споделени вече :)

Иначе е ясно, че следващата ти кола ще е Сеат [smilie=pardon.gif] Ще се радвам да споделиш впечатленията ти от гонките (може и на лично) :)
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3, Škoda Superb 3 L&K 2.0TSI 280PS 4x4 DSG , RAV4

Мнение от coverdale »

Кире,аз по-горе го казах,че до средата бяхме почти равни,но явно си се уплашил от спирането,щото си е доста екстремно.Просто на пистата е друго в сравнение с магистралата.
Браво на теб и Боби,че дойдохте и участвахте,следващият път ви чакаме и на поляната. браво

П.П.Тоя дъжд спря баш когато не трябваше.....
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”