И, едно уникално видео (добавено в 1 пост- редактирах клиповете):
П.С: Евентуално, ще направим конферентна към средата на Декември, за да започнем с резервациие.
Разбира се, това е пожелание. Инае, всеки може сам да си преценява и да си избира хотел и точки по маршрута.
Искам да направя уточнение, че това е любителско събитие, а НЕ Е ОРГАНИЗАЦИЯ.
Всеки е свободен да прави каквото иска като цяло. Ние просто даваме насоки и възможност.
Никой няма задължение да кара в група, да посещава всичко което другите искат и така.
Все пак, като гледам - ще сме 20на човека (може би). Не може всеки да се съобрази с всеки и на всички желанията да са едни и същи!
Със Стефанаки младши сме много навити, но ще го дискутираме като се видим на зимната среща.
---грешно - правилно
-предстой - предстои
-найстина - наИстина
Ед.число и мн.число:
човекът коЙто (ед.число) / хората коИто (мн.число)
някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
Аз съм маалко под въпрос вече, че се оказва растяща вероятност от сваляне на двигател и съответно обслужване, но ако се размине процедурата ще съм наличен.
Така, оставам само аз, че моя човек е сменил работата и почивката няма да му съвпадне с обиколката. Аз мога да дойда с моята кола и някой да се присъедини към мен или ако някой много държи да ходи с неговата кола, но търси другар, то аз мога да се присъединя към него. Отворен съм и за двата варианта, но това ще го доуточним напред във времето