Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
digitalundgrd написа: ↑15.09.2023, 14:06:59
Ефектът на изненадата вече го нЕма
А и гледам от последния ивент идват хората подготвени със семита и други по-сериозни гуми, олекотени итн...
За мен важното е да видя/сравня как съм спрямо Мегана. Сток коли, с фабричните гуми,с които излизат от завода, с пълно снаряжение... Тоест битката е под или над 1.10 ще съм (времето на Реното).
НО... чудя се кои джанти да обуя със старите галоши за писта - BBS-a (ЕТ35) или Оргиналните (ЕТ44). На кила BBS-ите са малко по-леки (рално не съм ги теглил, ама съм с такива впечатления), ама не съм сигурен по-широката следа как допринася на стабилността конретно на тази писта, щот на практика колата не е стендована с тях. Не че износва гуми неправилно, нооооо все пак... мисля си просто.
georgemilev написа: ↑24.08.2023, 00:14:17
95 бензин около 20 литра, сам в колата. 14.10 е от втора, 13.70 от трета, но Драгито губи обхват... Доволен съм
Миналият ивент си спомням, че беше с Фабиана. За 22ри дали видя, че ще има каране (темата малко инкогнито седя 5 месеца хахах) ?
На писта с 4х4-то кОпрата би трябвало да е на гръм (направо се видя, че дори сток стреля яко)