![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Девети Национален Събор на Шкода Форум-България - 28-30.06.2024- ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ОТЗИВИ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Девети Национален Събор на Шкода Форум-България - 28-30.06.2024- ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ОТЗИВИ
Rangel, Нищо, с времето ще научиш кои са нощните лъвове на форума. Това да не ти е като на софийска сбирка - по една бира и си лягаме. Национален събор е това - положението е УДРИ до припадък и само най-тренираните оцеляват ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Е те две вечери си бяха едни и същи, тя "справката" не е трудна. Моркова, чак в Петък си поспа и си дойде в 2 през нощта.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Съборът беше изключително добре организиран! Топ! Не съм имал и други очаквания:)
Благодарности и на всички, които се включиха и направиха събора толкова специален. Атмосферата беше приятелска и заредена с позитивна енергия, което само потвърждава колко силна е нашата общност. Надявам се тази традиция да продължава и в бъдеще, като събира още повече хора, деца и автомобили.
Благодарности и на всички, които се включиха и направиха събора толкова специален. Атмосферата беше приятелска и заредена с позитивна енергия, което само потвърждава колко силна е нашата общност. Надявам се тази традиция да продължава и в бъдеще, като събира още повече хора, деца и автомобили.
Шегата настрана, толкова тихо пътуване след миналогодишния събор не съм ималBlackPearl написа: 02.07.2024, 22:59:32 Той ме поглежда и казва: Еееее, направо си събирам багажа и се изнасям от вкъщи!!!
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Закъснях и аз с коментара, но все пак ще повторя, че Събор 2024 беше топ!
"Погром" след много "кадърно" свършена работа, както обича да казва @ЦецоNOL![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Забележки нямам - всички са доволни! За което бих искал да благодаря изрично на всички приятели, които го изработиха, но и на приятелите, които добавиха присъствие, настроение и допринесоха за това уникално събитие!
Няма как да не благодаря и за наградата, с която ме удостоихте! Не толкова в контекста на автомобила, колкото за усещането, че заедно с него сме част от Шкода Форум-България Семейството!![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Апропо, добре че жената ми превзе колата за разходка, че като нищо щеше да каталяса на пистата с класическото "водна помпа". В ЕК Дружба обещаха да се погрижат за нея днес. Чули са на всякъде за нас
НАЗДРАВЕ!!!

п.с.
@Morkova, Милене - изтрезнях и всичко вече ме боли брат!
Ръце, крака, гръб, ама победата е сладка!

"Погром" след много "кадърно" свършена работа, както обича да казва @ЦецоNOL
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Забележки нямам - всички са доволни! За което бих искал да благодаря изрично на всички приятели, които го изработиха, но и на приятелите, които добавиха присъствие, настроение и допринесоха за това уникално събитие!

Няма как да не благодаря и за наградата, с която ме удостоихте! Не толкова в контекста на автомобила, колкото за усещането, че заедно с него сме част от Шкода Форум-България Семейството!
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Апропо, добре че жената ми превзе колата за разходка, че като нищо щеше да каталяса на пистата с класическото "водна помпа". В ЕК Дружба обещаха да се погрижат за нея днес. Чули са на всякъде за нас

НАЗДРАВЕ!!!

п.с.
@Morkova, Милене - изтрезнях и всичко вече ме боли брат!
Ръце, крака, гръб, ама победата е сладка!

-
Здравейте всички.
Аз рядко пиша във форума, но няма как да не кажа колко ми хареса и как чакам с нетърпение всеки събор от 2008ма когато за първи път стъпих на поляната. Да тогава клуба беше друг, но повечето хора си бяха същите. Помня как Искрен ходеше със найлонови торби на краката защото беше ни убило от дъжд а Анастас и Дидо си носеха горещи камъни от огнището във палатката защото беше кучи студ.
Както всеки път, хубави хора, добра атмосфера, огън, скара и си говорим глупости до зори. Да проспах игрите и най-вече таблата но идва 10тия събор.
Колеги единствената ми забележка (и тя не е към организаторите а към нас самите) е че всеки си носеше собствена bluetooth колона всеки искаше да си слуша неговата музика и се надсвирваха отделните компании, което водеше до надвикван за да се чуем един друг. Ако може за в бъдеще да свири само колоната на клуба, без значение каква е музиката просто да е една.
Аз рядко пиша във форума, но няма как да не кажа колко ми хареса и как чакам с нетърпение всеки събор от 2008ма когато за първи път стъпих на поляната. Да тогава клуба беше друг, но повечето хора си бяха същите. Помня как Искрен ходеше със найлонови торби на краката защото беше ни убило от дъжд а Анастас и Дидо си носеха горещи камъни от огнището във палатката защото беше кучи студ.
Както всеки път, хубави хора, добра атмосфера, огън, скара и си говорим глупости до зори. Да проспах игрите и най-вече таблата но идва 10тия събор.
Колеги единствената ми забележка (и тя не е към организаторите а към нас самите) е че всеки си носеше собствена bluetooth колона всеки искаше да си слуша неговата музика и се надсвирваха отделните компании, което водеше до надвикван за да се чуем един друг. Ако може за в бъдеще да свири само колоната на клуба, без значение каква е музиката просто да е една.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Подкрепям това мнение, тези които бяхме по средата на масите, чувахме музика от 3 различни места и беше неприятно.mecho_klecho написа: 03.07.2024, 20:36:00 Колеги единствената ми забележка (и тя не е към организаторите а към нас самите) е че всеки си носеше собствена bluetooth колона всеки искаше да си слуша неговата музика и се надсвирваха отделните компании, което водеше до надвикван за да се чуем един друг. Ако може за в бъдеще да свири само колоната на клуба, без значение каква е музиката просто да е една.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Сейм стори. Повозиха се Елена и Борис при @Audirulzz и имаше "не искам да си ходим с тази бавна кола". А преди този събора Борис смяташе VRS-а за БатМобил. Всичко се разпадна след СъботаЦецо75 написа: 05.07.2024, 12:30:19 Ей вярно, това го бях забравил. Идва моя ухилен и ми вика - ей тати, там сега давах газ на една сива RS-ка, гърми както трябва, не като нашата
И на пистата викаше за теб, щото хубаво трескала.![]()
![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
@andreev, и ти ще имаш право на такова появяване като политическото ти положение го позволява. До тогава влизаш на свободен ход на поляната.