Страница 1 от 1

Теч над тавана от маркучето за задната чистачка

Публикувано: 28.11.2019, 00:37:02
от thedu4eto
Здравейте колеги,

Днес открих много кофти проблем  - Отваряйки багажника видях теч в лявата страна на багажника , който идваше изпод пластмасовия панел който се намира на лявата колона на багажника.Първоначално мислех ,че е само някакъв конденз , но по-късно през деня отново се появи теч и то доста по обилен, и видях че се стича от тавана и си миришеше на течност за чистачки. Видях че идва от тавана защото през деня карах със свален пластмасов панел и така видях откъде се оттича. 

Въпроса ми е може ли някой да ме ориентира от коя страна на тавана се движи маркучето към задното стъкло и има ли трикове при откачане на тавана. 

!!! ГОЛЯМА ЗАБЕЛЕЖКА , КОЛАТА Е С СЪС СТЪКЛЕН ОТВАРЯЕМ ПОКРИВ !!!   дали е възможно някъде по трасето да има снадка на маркучето, защото преди да разбера че е от него, ползвах задната чистачка и тя си пръскаше , т.е. маркучето е само спукано ( според мен )Предварително благодаря на всички които ще помогнат със съвет и помощ.

Теч над тавана от маркучето за задната чистачка

Публикувано: 28.11.2019, 08:51:20
от Taratajki
Най често тръбата за задната пръскалка минава от страната на казанчето за течност. И много често се пука на сгъвката, в гофрираният маншон.