Теч над тавана от маркучето за задната чистачка

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
thedu4eto
Мнения: 2
Регистриран на: 27.11.2019, 16:41:39
Репутация: 0

Теч над тавана от маркучето за задната чистачка

Мнение от thedu4eto »

Здравейте колеги,

Днес открих много кофти проблем  - Отваряйки багажника видях теч в лявата страна на багажника , който идваше изпод пластмасовия панел който се намира на лявата колона на багажника.Първоначално мислех ,че е само някакъв конденз , но по-късно през деня отново се появи теч и то доста по обилен, и видях че се стича от тавана и си миришеше на течност за чистачки. Видях че идва от тавана защото през деня карах със свален пластмасов панел и така видях откъде се оттича. 

Въпроса ми е може ли някой да ме ориентира от коя страна на тавана се движи маркучето към задното стъкло и има ли трикове при откачане на тавана. 

!!! ГОЛЯМА ЗАБЕЛЕЖКА , КОЛАТА Е С СЪС СТЪКЛЕН ОТВАРЯЕМ ПОКРИВ !!!   дали е възможно някъде по трасето да има снадка на маркучето, защото преди да разбера че е от него, ползвах задната чистачка и тя си пръскаше , т.е. маркучето е само спукано ( според мен )Предварително благодаря на всички които ще помогнат със съвет и помощ.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Мнения: 3006
Регистриран на: 26.11.2017, 16:29:00
Репутация: 999
Местоположение: София
Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi

Теч над тавана от маркучето за задната чистачка

Мнение от Taratajki »

Най често тръбата за задната пръскалка минава от страната на казанчето за течност. И много често се пука на сгъвката, в гофрираният маншон.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”