Търся относно стелки за купето
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Здравейте! Харесал съм си тези стелки за модела ( https://www.avtosector.com/product/gume ... -tip-legen ) но са една идея по скъпи от тези които не са легени и се чудя дали си залужава изобщо инвестицията. Някой има ли от този модел и може ли да сподели мнение?
-
- Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI
Мисля че са същите https://stelkite.com/gumeni-stelki-reza ... 5-4-cherni но по-евтини. От тая марка имам леген за багажник и мога да кажа, че не мирише лошо гумата и пасва добре.
-
- Гараж: Audi A4 B9 2.0tfsi
Два легена имам за багажник на две различни коли и са чудесни. Купих от тях стелки на аудито и са пълен кенеф, поне моите... Не пасват добре.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Май сега е добър момент да споделя и моят опит с Резав Пласт - тази за багажника е топ, но тези за в купето имат проблем - разстоянието между "копчетата" е твърде малко и се налага грозно доизрязване за да може да се закопчее. Така че, аз лично тези за в купето не бих препоръчал.
-
- Гараж: Audi A4 B9 2.0tfsi
Стелки за вътре вече само оригинални. За Пасата взех оригинални 150лв, за аудито взех тия, понеже легените в баганмика ми харесват, но греда.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- R Dynamic LR5
- Гараж: Шкода Октавия 3
Ленд Ровър Дискавъри 5 - Обратна връзка:
Колега @bobiBI, комплект 4 оригинални гумени стелки за Вашият Супърб 2 в Еуратек са 106.00 лева с ДДС, имат налични от тях в Еуратек София, клон Надежда, улица Хан Кубрат N27.

Изглеждат ето така:

Изглеждат ето така:

-
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI 4x4
- Обратна връзка:
Стелки и чистачки - само от представителството на марката.Всичко друго е компромис за някви кирливи 50-100лв
-
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi
-
Благодаря ви колеги