Автобокс за Супърб?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
-
- Гараж: Superb 3 1.8 TSI
Автобокс за Супърб?
Благодаря за полезната тема!
Някой с лифтбек би ли споделил колко е общата височина на автомобила с багажника на тавана?
При мен има ограничения от малко над 2 метра.
В моя случай в багажника ще бъде превозван обемист предмет с дължина от 2 метра. Видях, че Thule Motion XT XL и XXL са удачни варианти, особено вторият.
Струва ми се обаче, че ще е твърде дълъг за автомобила.
Някой ползва ли такъв? Видях, че Колегата по-горе е с L.
Благодаря!
Някой с лифтбек би ли споделил колко е общата височина на автомобила с багажника на тавана?
При мен има ограничения от малко над 2 метра.
В моя случай в багажника ще бъде превозван обемист предмет с дължина от 2 метра. Видях, че Thule Motion XT XL и XXL са удачни варианти, особено вторият.
Струва ми се обаче, че ще е твърде дълъг за автомобила.
Някой ползва ли такъв? Видях, че Колегата по-горе е с L.
Благодаря!
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Автобокс за Супърб?
Някъде там ще дойде според мен, но не знам точно колко. Хубаво е да се измери.
На Octavia-та бях сложил един Dynamic дълъг 235 см. Не изглежда много съразмерно, но никакви грижи нямах до Австрия и обратно.
Трябва да се внимава колко е вътрешната използваема дължина, ако ще се возят дълги предмети. Motion XL го дават да вози 200см ски, така че би трябвало да свърши работа.
-
Автобокс за Супърб?
Благодаря ти, @intense!
@sdaskalov86, @alexk, бихте ли могли да споделите при Вас колко е общата височина на автомобила с багажника на тавана?
@sdaskalov86, @alexk, бихте ли могли да споделите при Вас колко е общата височина на автомобила с багажника на тавана?
-
- Гараж: Ex Octavia 3 FL Vision 1.5 TSI 2018
Superb 3 FL L&K 2.0TDI 4x4 2020
Автобокс за Супърб?
Малко под 2м, но не мога да ти дам с точност до см.
-
- Гараж: Superb III, 2.0 TDI, 6DSG, ~180 HP, ~400 Nm, ReceChip
- Обратна връзка:
Автобокс за Супърб?
Предвид, че Супърбът е около 146 см + 44 см багажник + 10 см (макс) греди, ще дойде точно около 2м. Ако височината ти е проблем, имай предвид, че ако влизаш в багаж и има денивелация, може да закачи някъде. Ще го премеря следващият път, като го сложа. Ако си от София, може да ти го дам да тестваш.
За какво точно ще го ползва? Thule имат удачен вариант за това, което търсиш, ако височината не те притеснява, а искаш дължина:
https://www.escadra.bg/thule-motion-xt- ... /i5107.htm
-
Автобокс за Супърб?
Благодаря за полезната информация!
@sdaskalov86, благодаря и за предложението. От София съм, та може като се позатопли времето да се свържа с теб относно възможностите за тестване.
Планът е да се превозват ето такива авиомодели (летящи модели на самолети, управлявани дистанционно):
Най-големият, който ще се превозва, е с размери 2х2 метра. Става доста по-компактен, когато полукрилата се демонтират:
Ако се свалят също колесникът, хоризонталният стабилизатор и евентуално витлото, е още по-компактно:
Но въпреки това, най-големият размер си остава близо 2 метра, а във височина е около 40 см.
Предполагам, че най-лесно ще се превозва тялото, ако е легнало - така височината би трябвало да стигне.
@sdaskalov86, благодаря и за предложението. От София съм, та може като се позатопли времето да се свържа с теб относно възможностите за тестване.
Планът е да се превозват ето такива авиомодели (летящи модели на самолети, управлявани дистанционно):
Най-големият, който ще се превозва, е с размери 2х2 метра. Става доста по-компактен, когато полукрилата се демонтират:
Ако се свалят също колесникът, хоризонталният стабилизатор и евентуално витлото, е още по-компактно:
Но въпреки това, най-големият размер си остава близо 2 метра, а във височина е около 40 см.
Предполагам, че най-лесно ще се превозва тялото, ако е легнало - така височината би трябвало да стигне.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Автобокс за Супърб?
https://www.alo.bg/7917686 този куфар ще ти свърши ли работа? Скоро го пуснах за продажба.
-
Автобокс за Супърб?
Привет,
@DoH_KuXoT, благодаря за предложението. За да ти отговоря, е необходимо да зная какви са вътрешните размери на багажника. Потърсих в мрежата, но никъде не ги открих.
@DoH_KuXoT, благодаря за предложението. За да ти отговоря, е необходимо да зная какви са вътрешните размери на багажника. Потърсих в мрежата, но никъде не ги открих.
-
- Гараж: Seat Leon ST FR
Автобокс за Супърб?
Не съм убеден, че за кой и да е автобокс има информация за вътрешните размери. Аз бих отишъл в багажник бг и на място да разгледам. Чувал съм, че отзивчиви и напътстват. Успех.
- DoH_KuXoT
-
Автобокс за Супърб?
Благодаря за съвета! За обсъждания в темата модел да описани както външните, така и вътрешните размери в листа с технически параметри:
https://www.thule.com/en-bg/cargo-carri ... l-_-629701
-
- Гараж: Seat Leon ST FR
Автобокс за Супърб?
Значи супер! Аз не съм догледал, ьащото когато търсих се бях фокусирал върху външните твзмери, защото минтрябваше за общ багаж. Таак и не взех нещо.
-
- Гараж: Ex Octavia 3 FL Vision 1.5 TSI 2018
Superb 3 FL L&K 2.0TDI 4x4 2020
Автобокс за Супърб?
Ако ще ползвате изцяло кутията за багаж, препоръчвам https://www.roofbox.co.uk/scripts/rbveh ... C4urewHv01
Ползвам този сет от половин година и съм изключително доволен. Използвам максимума от кутията
Ползвам този сет от половин година и съм изключително доволен. Използвам максимума от кутията
- DoH_KuXoT
Автобокс за Супърб?
Общо взето вътрешните се различават от външните като се извади два пъти дебелината на материала. Тя обикновено е между 2-4 ММ така , че винаги може да се ориентираш горе долу и да си оставиш запас задължително. Аз моя куфар го взех като пробвах дали ще събере количката за близнаците. Общо взето возех само нея и някой друг пакет памперси и бебешки дрешки.