Темата е продължение на предишния сезон - "Купуване и обслужване", който е цели 58+ страници : viewtopic.php?f=37&t=3040.
Името на новата тема е инспирирано от истински събития и тежки експертни оценки (без лоши чувства, майтап да става).
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Накратко: аз съм втори собственик на колата, която е: Skoda Superb III, 2.0 TDI, 190 PS, 4x4, 170 000 km, края на 2016. Взех я след 20 000 км. последно гаранционно обслужване в Skoda Stuttgart Germany, в почти перфектно външно и вътрешно състояние. В момента на взимане в купето не скърца абсолютно нищо, а моторът работи равномерно и тихо. За да я направя моя, купих нови джанти 18-ки с нови летни гуми, старите джанти 17-ки оставих за зимни.
Ето най-важното, случило се в предишния сезон:
YYakovliev написа: ↑13.09.2020, 10:32:24 Малко ъпдейт: започнах да търся усилено автомобил. Колата ще я купя от Германия и ще бъде докарана с автовоз. Наех хора, които се занимават с това и ще помагат с процеса на първоначални прегледи, проверка на документи и история и докарване.
Първоначалните ми впечатления са следните - за бюджета който имам, а именно - 30 000 лв за кола + 5 000 лева за сервизиране и докарване, е трудно да се намери 4х4. Първо колите са доста по-редки от тези с предно, съответно избора се стеснява с около 80%+ и второ са доста по-скъпи. Отделно ми казаха, че тази година пазара на коли втора ръка като цяло е доста по-слаб, заради пандемията. Хубавото е, че аз не бързам и все пак ще се опитам да взема 4х4, когато изпадне добра оферта. Ако видя че процеса се удължава прекалено в бъдеще, ще се откажа от 4х4 и ще взема с предно. Все още оставам с първоначалния си план максимум. Това е засега.
YYakovliev написа: ↑19.09.2020, 09:32:33 Харесах кола, проверихме документите - всичко излиза читаво засега. Вторник ще ходи човек на място да я гледа в Щутгарт. Пълна сервизна история в Шкода, влизала за последно сервизиране преди 20 000 км. 4 годишна е колата на 170 000 км. 4х4 Style е оборудването с всичко необходимо за мен като екстри. Не е имала удари. Минала е TUV август 2019, без забележки. 1-ви собственик, на снимката изглежда като нова отвън и салона, да видим какво ще излезе от техническата проверка на място. Голяма красавица е, дано да няма подводни камъни и я взема .
YYakovliev написа: ↑24.09.2020, 18:43:40 Преведох парите преди малко, вече съм горд собственик на нов автомобил. Отдавна не съм се вълнувал така покрай покупката на каквото и да било... Ето първоначални снимки от Германия, като дойде тук и я измия и пастирам ще я наснимам както трябва. До 3 седмици ще я докарат с автовоза:
YYakovliev написа: ↑30.09.2020, 13:29:29 1:0 за форума. Много са яки, бяха изложени в Еуратек - не издържах на напрежението като ги видях и не съжалявам:
![]()
YYakovliev написа: ↑06.10.2020, 19:50:15 Днес беше много дълъг ден и съм скапан, но поне колата вече е при мен.
Искам да похваля колегата @_v_ (Васил), който свърши перфектна работа и за гражданската и за каското. Избрах Булстрад в крайна сметка. Васко не само че беше много отзивчив, бърз и обяснителен за всяка една стъпка, ами и смъкна значителен процент от цената и за двете. Аз само лежах и подписвах документи. Удоволствие е да се работи с него, ще го ползвам със сигурност и занапред, не само за коли.
Първи впечатления от автомобила: влюбен съм в него. Колата дойде без (почти) нито една драскотина по екстериора или вътре, изглежда нова. Единственото нещо, което ме подразни е че след като я измих, лъснаха на предния капак доста точки от камъчета, които са обелили боята на места. Не се вижда отдалеч, ама като се приближиш си личат - ще видя по-нататък какво да правя с тях. Само на предния капак е това, по другите елементи боята е запазена.
Като возия със 17-ките съм много доволен, да видим като дойдат новите гуми и лепна 18-ките как ще я усещам. Салона ми харесва адски много. За парите си е доста "бизнес". Пробвах я няколко дължини по паветата на Иван Асен - не скърца нищо вътре, усеща се плътно. Не съм я натискал, докато не я обслужа по-късно тази седмица ще карам като пенсионер. После като е готова, съм решил да си пусна отпуск и да се прибера до Стара Загора, да я усетя по магистралата за един ден.
Голяма красавица е, като и сложа новите джанти ще я нащракам както си трябва. Много ме кефят заводски затъмнените задни прозорци. Ето малко снимки от днес (налята с G-Drive до козирката):
YYakovliev написа: ↑10.10.2020, 19:18:01 Обухме 18-ките:
След цял ден каране в града - не виждам разлика във возията между 17-ките и 18-ките. Да речем 15-20% по-шумно е като мина през неравности, било то бабуни или дупки. От към комфорт е същото. Сега, ясно е че ако вляза в някой трап ще е различно, но от ежедневното каране не видях разлика, което ме радва. В крайна сметка не съжалявам, че послушах хората дето агитираха за 18-ки. Това вече е моята кола, преди някак си не беше. Сега има нещо от мен, вкарано по нея като дизайн и крайния резултат ме изпълва от всякъде - не мога да спра да я гледам цял ден днес. Джантите й заспаха, в гумаджийницата минаха около 4-5 човека докато ги слагаха и всички се накефиха как се получи. Утре отивам на 700 км преход.
YYakovliev написа: ↑12.10.2020, 10:21:17 Върнах се от голямото пътуване, навъртях към 600+ км. (София - Стара Загора - Казанлък - Старозагорски Минерални Бани - София). Първи истински впечатления от колата:
- Набира добре, мотора е динамичен, харесва ми как звучи като го пусна на Sport. Има предостатъчно мощност за изпреварвания и за комфортно каране по всякакви маршрути. Не е нещо уникално бързо (все пак е 190 коня, не 300+), а колата си е тежка с това 4x4, но ми правеше удоволствие всеки път като я настъпвам до долу. От спряло положение се изстрелва много добре.
- Скоростната кутия няма какво да кажа за нея - перфектна е, особено в режим Sport. И с нея и с педала на газта се разбирахме чудесно. Среден разход за цялото пътуване (градско/магистрала/полу-планинско) - показа 7.5/100, като по магистралата карам с 160-170 през цялото време.
- Най-добро впечатление колата ми направи как се държи по завоите, като залепена е. Не знам дали е от колата или от гумите дето сложих или от двете, ама я чувствах адски стабилна при всякакви видове завои, не се накланяше и волана беше много прецизен. Голям кеф.
- Купето е шумно (вятър), гумите ми са шумни, но това го очаквах и знаех, че е слаба страна. Няма и какво друго да искам за тия пари. Като пусна Canton-а да свири вътре боря веднага всякакви шумове и се пренасям някъде другаде. Страшен саунд има колата.
- Фаровете светят доста добре в тъмното - доволен съм от видимостта на би-ксенона.
- Много умна, бе! Пищи, показва знаци, предлага да пием кафе като й омръзне да кара. "Simply Clever", нали така беше?
Автомобилът е чудесен, оправда всичките ми очаквания, радвам се че избрах него и нямам търпение да го карам още много!
YYakovliev написа: ↑20.10.2020, 09:36:33
Като хищник дебне в храстите да хване някоя кола за врата като минава.
YYakovliev написа: ↑20.10.2020, 19:37:26@bjrov, с новите джанти и гуми го минах, да. Ако не ги бях купил, с обслужване, докарване и всичко щях да съм под тази сума. Цената за която я купих беше нормална (най-ниската за критериите които бях задал) - всички останали 4х4 с този мотор започваха от 16 500-17 000+ евро (колкото по-малко километри, слагай още евра отгоре и на тези суми). В момента пазарът е много свит, изборът е минимален, нови обяви почти не се появяват и цените са високи (фактор за това е, че и колата е Евро 6).
YYakovliev написа: ↑18.10.2020, 18:49:00 Само да я наснимам хубаво (скоро) и правя нова тема. До тогава ще продължа тук.
Бях на Софийската среща, изкарах много добре и в приятна компания. Всички се радваха на колата, @Rangel я счупи от каране. Слушахме дружно мотор-а как работи, търсехме други препечени елементи по нея и се посмяхме. Покарах и на Рангел колата, и двете вървят много добре.
Ето малко снимки от събитието: https://photos.app.goo.gl/FBKzvbLERX6NTMgn6