Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
@JORDITO, който се усетил добре. Който не, а иска да ползва трябва да си плаща Pro версията. С уговорката, че за лично ползване чак толкова много неща изискващи Long coding май няма. И евентуално разни Basic settings и Адаптации де...
За да не е пълен офф - колата е съпер интересен цвят!
MHlebarov написа: ↑22.04.2022, 23:42:25
Варна - Бенковски много приятен участък
а от Бенковски към Равна гора и главния път Варна-Бургас дали е ремонтиран?
От Обзор до Слънчев бряг е тотал щета пътя. Яко неравности, дупки и тотална липса на маркировка (не че там където има е видима както трябва). Останалата част от пътя е добре.
запътуващите София - Варна:
много добър маршрът е Търговище - Преслав
Нито една вдлъбнатина или кръпка, 0 трафик, лекибързи завойчета.. голям кеф.. прескачам магистралата к главния път, като време същото, минавам покра Шумен.. милите вчера ги уби от буря..
През ум не ми беше минавала такава комбинация. Скоро ходих към Преслав и беше супер пътя. За следващата екскурзия определено ще го тествам този маршрут. Благодаря.
Оставих колата да я обезшумяват в Aval-bg и чат пат приверява през myskoda имали раздвижване... поглеждам сега.. оооп, отворен багажник.. та да питам
този багажник и амортисьори, прецакват ли се от продължителна отворена позиция?
Няма гаранция, че са отворени. Аз една вечер (къде ми трябваше да го отварям посред нощ) ходих до гаража, защото показваше, че е отключена и всичко свети. Докато вървях натам даже почна и да се движи колата .От тогава не съм го отварял приложението (то ми е изтекъл и абонаментът вече)