Време за доставка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Шкода Супърб Скаут 2.0 TSI
Toyota Land Cruiser 120 - Обратна връзка:
Време за доставка
Здравейте, колеги!
Не видях актуална тема за доставка на Супърб 3, затова пускам тази
Моля, всеки получил/поръчал и чакащ автомобил да сподели: кога е поръчал/получил автомобила си. Също така, моля да споделите инфо относно проблемите с дискове, накладки, волана с подгрев и всякакви други, има ли ги още или са излекувани.
Поръчах бял Супърб Скаут 2.0 бензин, 280 к.с. на 31.01.2023 г., дадоха ми дата за производство м. 09.
След като доразмислих, през м.03, смених навигацията от Амундсен на Колумбус, добавих: ел. пасажерска седалка, музика Кантон, двоен под на багажника, пакет Black и камера 360 градуса.
Засега датата остава някъде през м.09, като тайничко се надявам да стане по-рано.
Не видях актуална тема за доставка на Супърб 3, затова пускам тази
Моля, всеки получил/поръчал и чакащ автомобил да сподели: кога е поръчал/получил автомобила си. Също така, моля да споделите инфо относно проблемите с дискове, накладки, волана с подгрев и всякакви други, има ли ги още или са излекувани.
Поръчах бял Супърб Скаут 2.0 бензин, 280 к.с. на 31.01.2023 г., дадоха ми дата за производство м. 09.
След като доразмислих, през м.03, смених навигацията от Амундсен на Колумбус, добавих: ел. пасажерска седалка, музика Кантон, двоен под на багажника, пакет Black и камера 360 градуса.
Засега датата остава някъде през м.09, като тайничко се надявам да стане по-рано.
- xVanchOx
- Гараж: Skoda Superb III Facelift combi L&K 4x4 2.0 TSI 280p.s.
Време за доставка
Моята е Л§К 2.0 тси 280к.с. с добавка масаж, подгрев на волан, отваряне на багажник с крак, двойни предни стъкла, юесби в огледалото, поръчана е 16.03.2022г. очаква се евентуално 36 седмица да се произведе...
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
-
Време за доставка
Хайде де колеги, само аз и xVanchOx ли очакваме Супърб?
Има ли някой, който да си е получил автомобила тази година?
Има ли някой, който да си е получил автомобила тази година?
-
Време за доставка
Моята история е странна. Поръчах Style+ бензин 280 к.с. около 20.01. Почти без допълнителни екстри. Началото на март се обадих контролно и ми казаха, че няма никаква информация или дата за производство. Средата на май пак се обадих почти без очаквания и получих отговор: Ами тя дойде. Щяхме да ви се обаждаме. При това с матрични светлини, от което Style+ беше орязан (когато се предлагаше). Предполагам, че се касае за аналогична конфигурация, от която някой клетник се е отказал и имам късмет. Ще я взема вероятно следващата седмица (на лизинг е). Връзки нямам, гарантирано, дори съм леко подозрителен да не получа вместо ябълки вместо круши, но каквито мога проверки ще направя - май само в България сме изтръпнали до степен да подозираме всяка добра новина вместо да си запалим колата и да отворим бирата.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- radkof
- Гараж: Skoda Superb 3FL Combi, 190PS 7DSG, 2023
-
Време за доставка
Как е машината, колега radkof?
Сподели впечатления
Сега разглеждах чешкия сайт, има доста налични С3 , с всякакви двигатели....
https://stock-cars.skoda-auto.com/260/c ... 3506,63504
Сподели впечатления
- zalmaneca
- Гараж: Superb 3 FL 2.0TDI 190 L&K
-
Време за доставка
124000, ама налични
А ние тук лапаме мухите и чакаме като по "татово".... има налични Л§К за 107 К с 280 к.с. мотора. Все пак стандарта там е по-висок, така че цените не са страшни... В Германия ставката за труд на час е 25-30 евро, т.е. 200-240 евро/ден(предполагам, че има и данъци, нооо... къде няма) и това мисля е нещо от рода на мин. заплата, Чехия не са много по-ниско... Но факта е, че има голяма наличност... дано скоро и нас чакащите да ни огрее...
А ние тук лапаме мухите и чакаме като по "татово".... има налични Л§К за 107 К с 280 к.с. мотора. Все пак стандарта там е по-висок, така че цените не са страшни... В Германия ставката за труд на час е 25-30 евро, т.е. 200-240 евро/ден(предполагам, че има и данъци, нооо... къде няма) и това мисля е нещо от рода на мин. заплата, Чехия не са много по-ниско... Но факта е, че има голяма наличност... дано скоро и нас чакащите да ни огрее...
- radkof
Време за доставка
Да започна с това, че предишната кола е KIA CEED SW 2008 - 140ps 6M 2.0 дизел. Та разликата с шкодата е огромна във всички показатели - размер, двигател, скоростна кутия, годинкиgmilev написа: ↑04.06.2023, 09:30:41 Как е машината, колега radkof?
Сподели впечатления
В този ред на мисли до момента нямам никакви забележки, автомобилът е точно това, което очаквах и е много приятен за шофиране. Все още свиквам с габаритите, като цяло разликата не е голяма, но е осезаема по малки софийски улички...
На дълъг път излизах няколко пъти. За мен динамиката на мотора е супер за междуградски изпреварвания. Тепърва това лято ще пълня багажника догоре за море с децата и ще видим тогава дали ще има голяма разлика.
Адаптация с автоматична скоростна кутия - 2-3 дни.
Поръчах колата с модификация Style+, поради огромното време за доставка на L&K. За момента единственото нещо, което бих добавил, ако имах възможност, е адаптивен темпомат. Наскоро шофирах автомобил със всякакви асистенти и бих казал, че са удобни, но не всички са приложими в нашите пътни условия.
-
Време за доставка
Колега, сподели впечатления, може и някоя снимкаpvyanev43 написа: ↑20.05.2023, 17:50:28 Моята история е странна. Поръчах Style+ бензин 280 к.с. около 20.01. Почти без допълнителни екстри. Началото на март се обадих контролно и ми казаха, че няма никаква информация или дата за производство. Средата на май пак се обадих почти без очаквания и получих отговор: Ами тя дойде. Щяхме да ви се обаждаме. При това с матрични светлини, от което Style+ беше орязан (когато се предлагаше). Предполагам, че се касае за аналогична конфигурация, от която някой клетник се е отказал и имам късмет. Ще я взема вероятно следващата седмица (на лизинг е). Връзки нямам, гарантирано, дори съм леко подозрителен да не получа вместо ябълки вместо круши, но каквито мога проверки ще направя - май само в България сме изтръпнали до степен да подозираме всяка добра новина вместо да си запалим колата и да отворим бирата.
-
Време за доставка
Аз карам вече няколко месеца само автомат(ТЛК120),нэ моменти местя лоста,един път от R на Dradkof написа: ↑09.06.2023, 09:14:40Да започна с това, че предишната кола е KIA CEED SW 2008 - 140ps 6M 2.0 дизел. Та разликата с шкодата е огромна във всички показатели - размер, двигател, скоростна кутия, годинкиgmilev написа: ↑04.06.2023, 09:30:41 Как е машината, колега radkof?
Сподели впечатления
В този ред на мисли до момента нямам никакви забележки, автомобилът е точно това, което очаквах и е много приятен за шофиране. Все още свиквам с габаритите, като цяло разликата не е голяма, но е осезаема по малки софийски улички...
На дълъг път излизах няколко пъти. За мен динамиката на мотора е супер за междуградски изпреварвания. Тепърва това лято ще пълня багажника догоре за море с децата и ще видим тогава дали ще има голяма разлика.
Адаптация с автоматична скоростна кутия - 2-3 дни.
Поръчах колата с модификация Style+, поради огромното време за доставка на L&K. За момента единственото нещо, което бих добавил, ако имах възможност, е адаптивен темпомат. Наскоро шофирах автомобил със всякакви асистенти и бих казал, че са удобни, но не всички са приложими в нашите пътни условия.
Няма ли да я покажеш тази машина?
- radkof
Време за доставка
-
Време за доставка
Привет, колеги!
Днес ме изненадаха, че Скаут-а е преместен от последната седмица на м.09 за началото на м. 01.2024. Шкода решили, че тази година няма да произвеждат комби версия...
Днес ме изненадаха, че Скаут-а е преместен от последната седмица на м.09 за началото на м. 01.2024. Шкода решили, че тази година няма да произвеждат комби версия...
- mokanina
- Гараж: Superb Combi MK3 2.0 TSI 140 kW
Време за доставка
Аз чакам Superb Business комби, който ужким беше планиран за производство 36-та седмица(втората на септември).
Този месец не съм звънял, защото доколкото знам август завода не работи.
@gmilev, от Еуратек се обадиха да ти кажат или ти се свърза с тях?
Този месец не съм звънял, защото доколкото знам август завода не работи.
@gmilev, от Еуратек се обадиха да ти кажат или ти се свърза с тях?