Време за доставка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Време за доставка
mokanina, Заводът в Млада Болеслав работи от миналата седмица, а Квасини от тази - свърши им отпуската. И четох, че са натоварили 7000 коли след отпуската вече да пътуват за Европата.
- mokanina
- Гараж: Superb Combi MK3 2.0 TSI 140 kW
Време за доставка
@tzvetozar, благодаря за информацията.
Имаш ли информация Супърбите къде ги правят?
Все пак септември ще звънна в ЕТ за да разбера какво се случва...
Имаш ли информация Супърбите къде ги правят?
Все пак септември ще звънна в ЕТ за да разбера какво се случва...
-
Време за доставка
mokanina, Супърбите се произвеждат в Квасини заедно с Кодиак и Карок. Аз чакам Кодиак, така че сме на едно положение!
- xVanchOx
- Гараж: Skoda Superb III Facelift combi L&K 4x4 2.0 TSI 280p.s.
Време за доставка
Аз имам планиран л&к комби за 34 седмица, и след коментара на колегата звънях и ми казаха, че вече нямало как да ми сменят седмицата понеже сме влезнали в двете седмици преди моята и трябва да я направят. Явно от Еуротек си говорят каквото им кефне
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
-
- Гараж: Шкода Супърб Скаут 2.0 TSI
Toyota Land Cruiser 120 - Обратна връзка:
Време за доставка
Звънях преди 2 дни за друго и междувременно попитах дали има някаква промяна(не беше моя търговец, а друг), та младежът ми каза, че не се вижда дата за производство в момента, но т.к. заводът започнал работа предния ден и предполагал, че след 1-2 дни ще има актуализация. На другия ден ми звънна моя търговец и започна да "мачка каскета", че ми преместили датата от края на септември за началото на януари, с обяснението, че спират да произвеждат комби за 2023 и щели да ги произвеждат началото на 2024.
В резултат на това, днес прескочих до VW и взех оферта за Пасат all track, ще изчакам до м. ноември, когато мога да си дърпам капарото и т.н. и ако няма промяна може би ще поръчам Пасат-а, макар че там пък имало забавяне заради матричните светлини...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- xVanchOx
Време за доставка
Вече година и половина чакам, мислиш ли, че не е супер изнервящо.. минава ти мерака за новата кола преди да е дошла
- xVanchOx
Време за доставка
Вчера получих най-накрая добри новини от ЕТ, колата била произведена, че даже и в София, ако всичко е наред тази седмица трябва да дойде до Пловдив и вече да повозим дупето на нова кожа
-
- Гараж: Шкода Супърб Скаут 2.0 TSI
Toyota Land Cruiser 120 - Обратна връзка:
Време за доставка
Супер,
Ще чакаме отзиви и снимки
Ще чакаме отзиви и снимки
- mokanina
Време за доставка
Честито @xVanchOx, със здраве да си го ползваш и само масла и филтри да сменяш!
Дано скоро и моята да пристигне
Дано скоро и моята да пристигне
- mokanina
Време за доставка
Здравейте колеги,
Не съм сигурен дали това е точното мястно, но все пак ...
Днес ми направи впечатление, че в сайта на Еуратек са обявили следната промоция: Superb с бонус - отстъпка в размер на ДДС
Което по принцип е хубаво нещо ако си купуваш кола в момента, но е доста кофти ако си от поръчалите автомобил преди 1-2-3-4 месеца и той все още не е пристигнал.
Според вас има ли чалъм и смисъл да се правят пазарлъци с търговеца или тези усилия са обречени на неуспех?
Не съм сигурен дали това е точното мястно, но все пак ...
Днес ми направи впечатление, че в сайта на Еуратек са обявили следната промоция: Superb с бонус - отстъпка в размер на ДДС
Което по принцип е хубаво нещо ако си купуваш кола в момента, но е доста кофти ако си от поръчалите автомобил преди 1-2-3-4 месеца и той все още не е пристигнал.
Според вас има ли чалъм и смисъл да се правят пазарлъци с търговеца или тези усилия са обречени на неуспех?
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Време за доставка
Какви пазарлъци да правиш. Поръчал си кола на определена цена, подписал си договор, платил си капаро. Пито, платено.
Може да искаш оферта и ако цената е много по-ниска от договорената от теб, да се откажеш от поръчката, съответно да изгубиш капарото и да направиш нова поръчка.
Така може евентуално да ти излезе по-евтино, но започваш чакането отначало
Може да искаш оферта и ако цената е много по-ниска от договорената от теб, да се откажеш от поръчката, съответно да изгубиш капарото и да направиш нова поръчка.
Така може евентуално да ти излезе по-евтино, но започваш чакането отначало
-
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Време за доставка
Отстъпката е сериозна и на практика крайната цена за L&K се връща, като през 2020Г! жалко, че в момента нямам възможност да реагирам
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Време за доставка
Ето я ценовата листа
Предложението е добро. Особено ако някой иска да хване последния влак за 280-ка
Предложението е добро. Особено ако някой иска да хване последния влак за 280-ка
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017