Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
dotamaster написа: ↑18.09.2023, 09:53:57
До колко може да се има доверие на такива джаджи?
На доста коли работи вече безотказно доста време. Отделно т'ва кабелче не е нещо свръх инженерно изобретение. Взимай смело, ако при теб софтуерно не се получават нещата.
Аз също съм сложил такова нещо и повече от година си работи без грижи на голф 7. За мен най-хубавото е, че с едно натискане на бутона отново имаш активна старт-стоп система. Поръчвал съм го от тук: Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN18.40 50%OFF | Automatic Stop Start Motor System Off Device Control Sensor Plug Stop Cancel For VW Golf 7 7.5 Passat B8 POLO atlas ARTEON https://a.aliexpress.com/_msi4Rhs
Аз го взех от тук
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN26.57 36%OFF | For Skoda Super B Car Automatic Start And Stop Engine Off Device Control Sensor Auto Stop Canceller Accessories https://a.aliexpress.com/_mP2NJMI
Цецо75 написа: ↑19.09.2023, 13:46:09
за какво си им го дал на свръх инженерите
Цитирам: "Дай бе , дай да го видим и ще го направим да е нещо българско. То стотинки ще излезе"
Знам, че във фауве форума имаше едно момче, което ги произвежда/внася, но цената пак си беше сериозна.
Затова аз си ползвам немски модули, да съм спокоен.
Ами толкоз да. Цената при производство наистина ще е ако не стотинки, то под 10лв. със сигурност. Но времето, което ще отнеме да се докара до производство не си заслужава, освен ако не можеш да продадеш поне няколко хиляди.
Щом немец го е пипал е добре. Мойто такова ли е, че има някой простотии в поведението, дето мноооого ме дразнят.