Една сбъдната мечта Зеленка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Audi A4 B5 Avant Skoda 120L Shyneray 250stxy
Добре заварили колеги!!!Темата ще бъде дълга.Малко увод...Когато бях малък родителите ми притижаваха шкода105л,закупена малко след моето раждане.Един ден следкато бе подарена на дядо ми на село,аз бях едва на 14години и реших да почистя червената тетрадка( ) реших да я подкарам.И така след 5-6опит за потегляне по нагорнище,бабами бягяше и викаше сприи сприии (представяте си).Така ден след ден шкодака правеше пергели на тревата и т.н.т.След време видях в един чешки сайт (Zelenka) и се влюбих в нея и взех да си мечтая,но шкодата ни бе изместена от западен автомобил и се озова на старо злато.След дълги години мечти се сбъдна накрая.Вече съм горд собственик на Шкода 120Л 27.11.1986
-
-
Поради ограниченото време което имам на един подемник трябва да работя бързо и ще говоря в снимки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
-
-
-
- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
Браво Явка ! Добре си започнал да запечатваш купето и моторния отсек . Те набори със моята 120 ка бре
Какво мислиш да я правиш - пълен оригинал или да си я тунинговаш ?
Какво мислиш да я правиш - пълен оригинал или да си я тунинговаш ?
КЕФА ЦЕНА НЯМА ...
- lent
- Гараж: Skoda Felicia GLXi combi 1.3MPI/LPG 50kW 1997 - нископрелитащия бял самолет
Здравей и от мен!Адмирации за начинанието,като гледам имаш доста работа.Ако не държиш на пълен оригинал,сега е момента според мен (така и така си я разглобил) да сложиш някой 1.3 литров мотор за да върти по-енергично 5-та предавка.
Успех и ще следя темата с интерес!
Успех и ще следя темата с интерес!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-
Ще намигна с лек тунинг,мисля да е кача на 17 инча и след време някой по голям двигател или оригиналния но с турбо времето ще покаже.Сега бързам да е сваля на гуми и да я пусна в движение защото собственикът и я е спрял да не плаща данъци.Все пак господата в кат искат изряден автомобил.Най лошото е че не разполагам със собствен гараж и съм зависим от климатичните условия,Ще има и смяна на цвят
- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
Този цвят определено не стои добре на задномоторките . Мое мнение важното е на теб да ти харесва
КЕФА ЦЕНА НЯМА ...
-
Ще се опитам да е една идея по крещящо зелено (знам че сините са по бързи )
- Rapid
Браво Колега,
Само така, тези стари коли трябва да се правят. Имаше ли много ръжда по колата. Струва ми се че е била само повърхностна. След време ако решеш да сложиш "сухо" окачване може да измисля някакво
Само така, тези стари коли трябва да се правят. Имаше ли много ръжда по колата. Струва ми се че е била само повърхностна. След време ако решеш да сложиш "сухо" окачване може да измисля някакво
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Страхотен проект се заформя. Радвам се на такива ентусиасти, които дават мило и драго да възкресят една стара кола и да я върнат към нов живот. Тук има хора , които ще ти помогнат при нужда и дано проблемите са по-малко при работата. Успех и се надявам скоро да видим зеленка на живо.
-
Благодаря колеги днес се опитах да набия нови тампони на горните носачи но неможах (не влаза у бурканя) и се разочаровах че в магазина за шкода нямаше тампони за долните и сега съм в задънена улица снимки от днес
монтирах резервоара предстои смяна на маркучи радиатор купе.Дайте предложение за вакума на сервото медна тръба или маркучВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.