И така....да разкажа аз за проблемите си с вала и.............разпръсквачите:
Купих си от Испания - BOSIO RACE783 (+25%) разпръсквачи:
Първо , след поставянето на вала, колата почна да СЪРДЖВА. Търсихме със Сами от кво може да е, перки на турбината сменя и тн.....няма и няма.
Викат ми от вала е- АЙДЕ, моля ви се!!! Половината тунинг дизели в Европа карат с валове, че и по-рошави....... Излезе, че (да не казвам) момчето дето ходихме при него да купуваме повдигачи....първо каза една цена, като ги вземах беше друга (както и да е)....1000пъти му казах, че са за ВАЛ с еди кви си характеристики....както и да е.
Хем се изръсих със 160 лева, хем взех най-големите боклуци- ТРУП ТЕК.....и след 3-4 хилки, айде пак отваряй и сменях, че бяха изядени, добре че не бяха прецакали вала:
Преди да разбера , че е от тях обаче имах друг проблем с разпръсквачите.
Нося ги на Сами, той на ГУРУТО (УЖ) Продан от Виница.
Прави ги тоз МИШОК, Сами ги слага- 3 цилиндъра бачкат.....
Сами ги връща- оня му вика- ТОВА СА БОКЛУЦИ ОТ НЕТА...аз само с БОШ бачкам.
Сами и той не знае що така- щом оня ги слага, а не бачкат- разпръсквачите се. МНОГО СЕ ЯДОСАХ!
Викам му- кажи му да върне старите- Бошове: Връща ги.....колата не може си подреди цилиндрите- като трактор..пуши, прекъсва.....Сами ми услужи с такива за 115 коня.....самолет- тръгва след 5-10 секундно замисляне. Но си карах малко така.
Свързах се с едно момче от София, казах му за проблема. Той вика: НЕ СЕ ЗАМИНАВАМ много надълбоко с тази материя, ама ги прати. Пращам му ги аз ( пращам му и 240лева за стенд после да извади разпечатка). Прави си ги той и ми се обажда. Вика- тоз продан е счупил перодръжките. Вика от 2 счупени- 1 ще направя, ама ми трябва дюза. Обаждам се на Маджо, той ходи по морга, купува 1 дюза и му я носи. Той ги сгобява и ги носи на стенд.......ПЕРФЕКТНО СИ БАЧКАТ- просто не са били разпръскани добре от варненския гури- ПРОДАН!
Отивам до София (че имах работа ) и отидох с 90 (че с онез разпръсквачи......много стреля) и ми ги сложи- ЗАСПА: Точно и той ми каза, като ги слагаше. Абе вика, пич....тя как няма да сърджва с тез боклук-повдигачи.......
Купих си ИНА, Сами ми ги сложи и всичко заспа:
DSC_0146.jpg
DSC_0144.jpg
DSC_0147.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.