духа топло вместо студено?

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
yavor_
Мнения: 3
Регистриран на: 01.07.2019, 17:24:14
Репутация: 0

духа топло вместо студено?

Мнение от yavor_ »

Здравейте,Вчера си карам из града Fabia 2, комби 2001г, 1.4. След първото спиране, качвам се, паля и след 50 м усещам голяма жега. От таблото духа топло, много топло! Климатика НЕ работи във въпросния момент! Паркирах пред нас почаках малко, пуснах - вече студено си духа. Това ми се случва за втори път при. Разликата е, че тогава се включи в движение и беше ранна пролет. Каква може да е причината?
Alcoholicos
Мнения: 5
Регистриран на: 26.04.2019, 22:55:53
Репутация: 3

духа топло вместо студено?

Мнение от Alcoholicos »

при мен го правеше тоя номер ... задържа клапата която отваря за парното . като изгасиш колата и като за палиш се свъща в начална позиция .. пробвай да я раздвижиш като си поиграеш с копчето топло студено то моторчето се чува [smilie=pardon.gif]
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен

Мнения: 70
Регистриран на: 23.08.2017, 09:09:03
Репутация: 5
Местоположение: Пловдив
Гараж: Имало едно време

духа топло вместо студено?

Мнение от neshtoZabavno »

И при мен го направи два пъти. Както си духаше студено, спрях, изгасих колата и после я запалих пак...след има няма 4-5минути и задуха топло. И златното плавило на програмиста: "Пробвахте ли да рестартирате" помогна. Изгасих колата и я запалих наново и VOALA!
Но нямам представа защо го прави.
yavor_
Мнения: 3
Регистриран на: 01.07.2019, 17:24:14
Репутация: 0

духа топло вместо студено?

Мнение от yavor_ »

и други хора ми споменаха, че може да е от клапата...ще я проверя и ще добавя коментар
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”