[Q]лизингови оферти/схеми
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Здравейте! Смятам май-юни да поръчвам октавия, но ми се иска да знам до колко са гъвкави при лизинг от ЕТ. Бихте ли желали да споделите вашите лизингови оферти/схеми?
-
Аз съм така: 50 % първоначално, остатъка за 2 г. без лихва, може и за 4 или 5 г., но да ми се маха от главата. Лизинга е през Еуратек финанс.
-
- Гараж: Шкода Октавия 1.0tsi 115 cv.DSG7 2019
- Обратна връзка:
Volkswagenbank, 1000 euro начално и на вноски до 8год.
- audiceco
- Гараж: Октавия ІІ 2.0 TDI-PD BKD 140 к.с. Елеганс
- Обратна връзка:
Е те точно в това отношение Еуратек не са мръднали грам. Две коли на двугодишен безлихвен лизинг през тях те си избиват от таксите двойини и гражданската безумно скъпа, каското 4.9 към Алианц КЕШ няма на вноски... Лизинга им за 5 години е с лихва 4.9 процента по спомен при положение, че примерно Нисан лизинг имат и 5 годишен безлихвен излиза промоции и таксите са наполовина, иначе е 2.5-2.9 стандартните лихви за 5 годишен лизинг на ОТП и Райфайзенбанк. Като каското ти си го избираш и е 4.2 и на 4 вноски. Просто Еуратек ти съдира кожата в комбинация с Алианц, сравнявал съм и с аналогична като цена кола и малките такси за лизинг, за регистрации в кат и са точно двойни!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196 - Обратна връзка:
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi
Недей от Еуратек (Аутобохемия). Скъпи са доста. Виж друга лизингова компания какво би ти предложила.
-
- Гараж: Оctavia 3 TSI 1.4
Другия вариант за който можеш да помислиш е потребителски кредит (колата ще е твоя, в последствие няма да се занамиваш с КАТ ), за сумата която не ти достига /или да речем ги имаш но не искаш да се "ошушкваш"/.
Има банки, които имат добри предложения. Не пречи да се сравнят лизинг/потреб. кредит. Такси, условия, и т.н.
Поздрави
Има банки, които имат добри предложения. Не пречи да се сравнят лизинг/потреб. кредит. Такси, условия, и т.н.
Поздрави
Оctavia 3 TSI 1.4
- audiceco
- Гараж: Октавия ІІ 2.0 TDI-PD BKD 140 к.с. Елеганс
- Обратна връзка:
Най-добре е лизингова оферта за нов автомобил, а не Потребителски кредит, защото виждам някакви НЕнормални лихвени проценти....

- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Привет.
За Алианц и Еуратек от поне две години вече може на вноски, но е хубаво месец преди датата за новото каско да се предупреди в лизинговия отдел, че искаш да си го разсрочиш каското. Ние така направихме миналата година, че нашето е декември и съвпада с празниците и вместо х000 лева на куп - на 4 равни вноски го плащаме.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
- Гараж: Superb 3 TDI/140 kW/190к.c./7DSG/4х4
И аз си разсрочих каското, няма никакви проблеми.