Мен ме оправи една кака на паркинга на Лидл. Намачка ми номера и счупи плаката отдолу, нищо друго. Червената изглежда ок. Втора кола ли се търси или заместник на шлеп-а?
Съвети коя Октавия да бъде
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stanley
- Гараж: VW Passat 6 2.0TDI DSG6, Skoda Superb 1.8TSI MT, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
- pepi
- Гараж: Octavia 2
аз лично не мога да си представя да дам 20 бона за кола на 200 хил., която тепърва ще се кара. Което значи, че първата категорично отпада. Гласувам за черното комби
-
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI 4x4
- Обратна връзка:
Тук разговора приключиkograman написа: ↑08.04.2021, 14:11:35 Още една за размисъл:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=jnryi4
Въпреки че, от автокъща и джамбазин не ми се купува ...
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
@stanley, да, ще го сменям.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi
Черната ми се струва най добър избор. Поне аз бих купил нея
Но пък ти от 4х4 само на предно....може да не е твоят избор.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
@Taratajki, като няма 280к.с на хоризонта, ще карам каквото има. Така или иначе, не се задържат повече от 1 година каквото и да си взема
Шашава работа ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Взимам я, правя и перфектна иии ентисуазма ми заминава, и започвам да гледам за следващата. И пак отначало, майстори,аксесораи и т.н, става кукла очите пак в мобилето ...
Взимам я, правя и перфектна иии ентисуазма ми заминава, и започвам да гледам за следващата. И пак отначало, майстори,аксесораи и т.н, става кукла очите пак в мобилето ...
-
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI 4x4
- Обратна връзка:
Взимай бензина.Опций за засилване достатъчно.
-
Няколко коли съм купувал от автокъщи, и все дърво. Цената за оправяне и стигна 50% от покупната. Не че не ги платих, ама се псувах много.
И съм склонен да направя компромис да е печка и с халогенни крушки, ама да не стъпвам при такива.
Може и да супер оферта тази, ама като си знам късмета ще гризна дръвцето![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И съм склонен да направя компромис да е печка и с халогенни крушки, ама да не стъпвам при такива.
Може и да супер оферта тази, ама като си знам късмета ще гризна дръвцето
- stanley
- Гараж: VW Passat 6 2.0TDI DSG6, Skoda Superb 1.8TSI MT, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Да пуснеш парахода първо на вътрешен търг във форума 

-
Парахода замина
Човек дойде да го види, обърна едно кръгче и каза взимам го.

Човек дойде да го види, обърна едно кръгче и каза взимам го.