Проблем Check Engine

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Venomm
Мнения: 9
Регистриран на: 14.04.2022, 16:03:47
Репутация: 0

Проблем Check Engine

Мнение от Venomm »

Здравейте,
днес ми се появи следния проблем - колата е Skoda Octavia 3 2.0 TSi 220hp 2014. Излезе ми check engine лампата на таблото, но да подчертая - колата и към момента си върви без абсолютно никакви показатели/признаци за проблем. Закачихме я и излизат 2 кода като грешка - P006800 и P227900. Клоним към спукан маркуч, защото в 1-2-3 скорост при рязко подаване на газ се чува като 'духане' от пред, точно като спукан маркуч, но уви.. не намерихме никъде такъв. Ако някой има някакви идеи.. са добре дошли, или поне човек в София, който им разбира повече и може да погледне (пс утре ще се прибирам с нея до София, дано нямам проблеми).
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”