Octavia vRS TDI DSG Revo Stage 1

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Taratajki

Škoda Ентусиаст

Мнения: 1287
Регистриран на: 26.11.2017, 16:29:00
Репутация: 304
Местоположение: София
Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi

Octavia vRS TDI DSG Revo Stage 1

Мнение от Taratajki »

Колата е "син огин" [smilie=thank_you2.gif]
Може и да може една идея да се изнесат навън, ама много кал ш' фърга по вратите. А па на това черното... Ама си личи, когато нещата са завършени. Когато дизайнът на колата е от-до, както го е видял дизайнера. Тия джанти са си правени за колата и си и отиват. Не че не може с други да изглежда красиво, но това са си нейните джанти [smilie=pardon.gif]

Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”