RED LINE for SCOUT

Заключено
Аватар
skauta

Škoda Ентусиаст

Мнения: 844
Регистриран на: 22.03.2017, 19:48:16
Репутация: 76
Местоположение: София
Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI

RED LINE for SCOUT

Мнение от skauta »

zloQQ, Велко, принципно ти подкрепям мнението и ми е минавало много пъти през главата, че наистина колата трябва да се пипне по-сериозно от към кончета, ама се чудя дали ще са правилно вложени средства. Всяка година, брутално се увеличават камерите, явките на КАТ също, контролът е все повече, аз за последните два месеца имам два акта за превишена скорост. Хубаво е да има кончета, ама в крайна сметка, накрая с вложени една камара пари, ще си купя най-много рафтче в КАТ, дето да ми стои книжката.
tuningmania, Миро, предната решетка, ринговете на халогените и предния дифузьор са боядисани в един цвят( черен гланц), за да се съчетаят, останалите пластмаси се сливат с бронята и всичко останало. Къде видя проблем, нещо не успях да разбера? [smilie=unknown.gif] Иначе благодаря на тебе и на останалите за добрите отзиви. :)
Другото нещо, като развитие, което се случва при мен е, че сме в процес на купуване на гараж и то не само заради колата, а защото и за работата си ми трябва. Девойката с къдравата коса, която се снима със Скаута, е дъщеря на собственичката на гаража. Беше им много любопитно, каква кола ще влиза в гаража им и за това дойдоха. Останаха супер щастливи :), много готини хора са и се надявам всичко относно сделката да мине гладко.

Заключено

Обратно към “Škoda Tuning”