Колата я имаме в семейството от 02.11.2006 г. и до момента и са навъртяни 193 000 километра , пускал съм и много снимки в годините в двата форума, пускам малко и тук (Истинска история от първия до последния километър, надлежно се пазят всички фактури и бележки през годините). Има платени кеш каско в Дженерали за 8050 лева, кеш гражданска отговорност и двете до края на октомври месец 2021, както и винетка до февруари 2022. Ноември месец се сдоби с летни гуми Hankook K435 KINERGY ECO 2, a зимата я обух с Brigestone LM005. До 2019 съм я обслужвал само в Шкода Добрич, след това при Ивайло в Добрич. Кода на главата е С, никога никакви проблеми с антифризи, пушаци и така нататък. Има си външни и вътрешни забележки. Винаги е имала гараж, никога не е пушено в нея. Има медия с камера от г-н Церовски и специално правени фарове от Вальо Валто фар. Преди 4 дни ходих на с.Лещен и съм и навъртял 1330 километра за 4 дни,върви прилично 7 часа - 605 километра с две спирания 6.7 литра на 100 ми даде. Искам да я сменя с нова, най-вероятно бензинова, защото въртя малко километри на година. Цената е 7200 лева, като съм готов и на коментар в рамките на разумното след оглед и интерес от ваша страна. Телефон 0889337237 Цветомир Бенев!