Как се продава запазена кола/проект? Може ли да се възвърнат вложените средства в части или трябва да се върне сток?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Как се продава запазена кола/проект? Може ли да се възвърнат вложените средства в части или трябва да се върне сток?
Към синята мога само това да добавя:
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- redalex
- Гараж: vRS 245
BMW K1300S
- coverdale
- Гараж: Octavia 3, Škoda Superb 3 L&K 2.0TSI 280PS 4x4 DSG , RAV4
Бате,аз Моет не пием.
Само се пръскам с него като съм на ски в Алпите.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Виж там нещо Дом Периньон и тем подобни и мацките задължително от Магаданс.
Капиш?
- redalex
BMW K1300S
Един вид - отказа ми, така ли?! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- coverdale
- Гараж: Octavia 3, Škoda Superb 3 L&K 2.0TSI 280PS 4x4 DSG , RAV4
redalex,
Ми,като се замисля,аз съм си дърт пръч.
350 коня на Супърба ми стигат.
Ми,като се замисля,аз съм си дърт пръч.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
350 коня на Супърба ми стигат.
- redalex
BMW K1300S
Според мен от девойките и пиенето се уплаши, а не от конете 

-
- Гараж: Superb III L&K 272ps 4x4
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3, L&K, 2.0TSI/272HP, 7DSG, 4X4
> Renault Captur TCe 154
-
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 4 - Обратна връзка:
redalex, Косъм, ти ли си бре? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
По темата, продава се Самуне на загуба. За мен, ако ще се отърваваш от мумията, вземи си я направи стокова, а чаркалъците за друг манияк ги пази.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
По темата, продава се Самуне на загуба. За мен, ако ще се отърваваш от мумията, вземи си я направи стокова, а чаркалъците за друг манияк ги пази.