Първоначално мислех, да е раздел с подраздели: Интериор, екстериор и добавки, но това може да става на следващ етап.
Започвам аз с моите си неща: Тъй като тук сме свободни от към реклама и няма кой да ни се скара, за това, че произнасяме марки:
На бившата ми кола съм позлвал:
Интериор- нищо

Екстериор- всеки месец колата се полираше, само с полир паста на

За кола на 9-10 години с 2-3 пребоядисвания на броня/преден капак/калник и врата от камъчета през годините, смея да кажа, че боята и беше перфектно запазена (съобразено с годините все пак).
Нанася се лесно с въртеливо движение, чака се 5 минути и се забърсва с микро фибър.
Хубаво е , да се работи на сянка / в гараж на средна температура.
Най-добри резултати се получават, ако се повтори процедурата.
Аз лично като ненормалник, полирах си колата веднъж месечно!
Добавки: През годините съм ползвал доста добавки:
Първо беше- бардал турбо протект заедно с Лики Моли Мотор протект(за 50хил.км)

Нямал съм оплаквания.
След време обаче открих един трик (то не че е тайна де) двутактово масло в горивото:
Открих и добавките на XENUM и от тогава само с тях карам:
А именно- на всяка смяна:

Много съм доволен от него:
Отделно за скоростната кутия:

А за добавка към горивото си продължих да позлвам: двутактово масло 250гр. + Лики Моли Дизел Зузатз 250грама. Правя си шейк и го слагам преди да заредя на празен резервоар......после пуках Маджо

Всеки си има собствено мнение, аз не съм от хората които си втълпяват, за да оправдаят вложението и прочие, но с двутактовото масло и добавката, колата на високи обороти като че ли и беше (разбира се-съвсем малко) по леко и по-освободено.Това си е лично мое мнение, никого не ангажирам!
За другите коли съм ползвал различни препарати за интериор, ама не ми се изброява.
Това което най-много ме вълнува в момента е препарат за поддръжка на кожа?
Какъв вие сте използвали и използвате? За колата, за дома?
Аз лично смятам да изпробвам ето това:

Поздрави!