Рено
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP
> Renault Captur TCe 154
Рено
И аз съм за момента с чакането, но за Артеон, накичен на макс - той си е баш 1:1 с Голф R по отношение на задвижващата система и не е порязан като Супърб, т.е. прескачаме момента със Stage 1 като минимум 

-
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
Рено
@digitalundgrd,
I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:
Alfa Romeo Giulia 2.0 280PS AT8-Q4 Veloce Ti QV Paket
First Registration: 01/2020 Mileage: 46,666 km Fuel: Petrol Power: 206 kW (280 Hp)
Price: €39,990
https://link.mobile.de/eExScQFM2uVSP24u7
![scratch_one-s_head [smilie=scratch_one-s_head.gif]](./images/smilies/scratch_one-s_head.gif)
I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:
Alfa Romeo Giulia 2.0 280PS AT8-Q4 Veloce Ti QV Paket
First Registration: 01/2020 Mileage: 46,666 km Fuel: Petrol Power: 206 kW (280 Hp)
Price: €39,990
https://link.mobile.de/eExScQFM2uVSP24u7
-
- Гараж: Golf 8 style 1,5 150 к.с. 6МТ; Golf 7 FL comfortlline 1,5 150 к.с. 6МТ
- digitalundgrd
- Гараж: MEGANE RS CUP '20
Рено
Моментът е такъв, че баш сега не ми се чака с месеци
Развръзката с "новия" автомобил трябва да се осъществи в рамките на месец-два (имам ултиматум от жената)![hang2 [smilie=hang2.gif]](./images/smilies/hang2.gif)
Тя беше определено против да сменям реното, ама аз нали съм си с млад дух и обичам да си правя "интересен" живота...Ей ме на хахахах
Да кажем, че баш си нямах работа и реших да пускам обява. Всичко си ми вървеше така лежерно...
Все тая, така или иначе Шкодата я карах 2г и половина. След това Реното 3г и 2 месеца. Следващата едва ли ще е по-различно. Единствено трябва да внимавам да не се нахендря на нещо, което е падало от колокран или да е имало удар с подводница. Да ме изкара едни 2-3г (щастливи) и те така те![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Развръзката с "новия" автомобил трябва да се осъществи в рамките на месец-два (имам ултиматум от жената)
![hang2 [smilie=hang2.gif]](./images/smilies/hang2.gif)
Тя беше определено против да сменям реното, ама аз нали съм си с млад дух и обичам да си правя "интересен" живота...Ей ме на хахахах
Да кажем, че баш си нямах работа и реших да пускам обява. Всичко си ми вървеше така лежерно...
Все тая, така или иначе Шкодата я карах 2г и половина. След това Реното 3г и 2 месеца. Следващата едва ли ще е по-различно. Единствено трябва да внимавам да не се нахендря на нещо, което е падало от колокран или да е имало удар с подводница. Да ме изкара едни 2-3г (щастливи) и те така те
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- digitalundgrd
Рено
redalex,
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
digitalundgrd написа: ↑16.03.2023, 12:09:51 Сега идеята беше да взема едно м340и от мкар за 86к, но докато се мотам изчезна обявата за добро или лошо
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- digitalundgrd
Рено
Със заешко сърце съм просто
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Първо колата седеше от над 6 месеца в Мкар. Цената беше супер, година 2020, километри 17 500. На фона на останалите такива в мобиле си беше ТОП сделка.
При този "глад" за налични автомобили как пък не се намери един умник-тарикат да я отнесе веднага? Обикновено хубавите оферти "отлитат" до няколко седмици...Бондо също търси такава и я е гледал. Беше със същите впечатления като моите без аз да съм му казвал какво мисля.
Второ, както коментирахме с теб след посещението ми в М-кар и начина (скандален) по който дилърчето се държа, дори и да имам някога парите да изкарам чисто нова Йемка, то определено няма да е от тях !
Трето - след последният ми разговор с въпросния реален продавач на колата (Стефан), той нещо вметна, че мислел да я връща обратно в Германия, за да я продава в на някакъв негов познат автокъщата
![shock [smilie=shock.gif]](./images/smilies/shock.gif)
Във вторник го продадох официално. Отварям мобилето и м340-ката я няма...Приех го като поредния знак, че не е била моята

Явно верно съм за електричка
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Рено
В казармата имаше правило:digitalundgrd написа: ↑16.03.2023, 21:47:00 Да кажем, че баш си нямах работа и реших да пускам обява.
"Не оставяй войниците без работа, че иначе ще вземат да измислят и направят някоя глупост" :)
-
- Гараж: Skoda Octavia III FL 1.5 TSI DSG
Рено
https://www.facebook.com/reel/151933685 ... e&s=TIeQ9Vdigitalundgrd написа: ↑17.03.2023, 10:34:25 redalex,
digitalundgrd написа: ↑16.03.2023, 12:09:51 Сега идеята беше да взема едно м340и от мкар за 86к, но докато се мотам изчезна обявата за добро или лошо![]()
-
- Гараж: Vw golf VII 1.6 tdi
- Обратна връзка: