Kodiaq Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI Vision
Kodiaq Facelift
Откакто поръчах шкодата миналия Октомври, за пръв път виждам налични автомобили, така че пак е добър знак. Никой не би поръчал кола с много екстри за складов автомобил. Иначе с тази инфлация това увеличение е нормално.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Kodiaq Facelift
Майка ми си чака Скалата края на юни месец. Поръчана е януари, така че, бих казал, доста добре се получи... Очаквахме доста повече да чакаме, особено защото е с много екстри.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Kodiaq Facelift
Логично е колите на склад да са без матрични светлини особенно в момента.
И още по логично е цената да е по-висока.
Не поскъпват колите, парите се обезценяват.
Бееееее.....
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Kodiaq Facelift
Superb-ите са без матрични светлини, защото това един от проблемните конпоненти за модела от известно време. Не случайно направиха нови нива на оборудване Амбишън плюс и Стайл плюс без матрични светлини.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Kodiaq Facelift
То малко хем боли,хем сърби...
Колите ли искате да си получите навреме,или искате матричните фарове?
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Колите ли искате да си получите навреме,или искате матричните фарове?
-
Kodiaq Facelift
Имам 25-та потвърдена производствена седмица.
Ако нещо не се промени трябва да е готова края на Юни. Kodiaq 2.0 TSI Vision поръчан 7ми Октомври 2021
Ако нещо не се промени трябва да е готова края на Юни. Kodiaq 2.0 TSI Vision поръчан 7ми Октомври 2021
-
Kodiaq Facelift
Значи ако не се промени нещо ще се возим на един и същи автовоз!
-
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI
Kodiaq Facelift
Точно това е притеснителното, че на много хора са дали 25та седмица (вкл и на мен)
Ако гледаме само България, би трябвало да е нормално, защото има квоти.
Но като гледам briskoda и там има доста 25та седмица
Ако гледаме само България, би трябвало да е нормално, защото има квоти.
Но като гледам briskoda и там има доста 25та седмица
-
Kodiaq Facelift
Аз пък съм оптимист - тамън няма да се чака за да напълним автовоз 

-
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI
Kodiaq Facelift
От 1ви юли сменят пак схемата в завода. Започват да произвеждат MY 2023.
Подозирам, че гледат да избутат всичко застояло, преди да започнат да произвеждат MY 23.
Все пак стандартното оборудване се променя от там и всички поръчки по веригата.
През 45та седмица на 2021 ми звъннаха по същата схема .. уж излязла в системата, уж е планирана ... е тука само джантите да сменим ииии ... не я произведаха
Имам някаква надежда за 25та, пък ще видим
Подозирам, че гледат да избутат всичко застояло, преди да започнат да произвеждат MY 23.
Все пак стандартното оборудване се променя от там и всички поръчки по веригата.
През 45та седмица на 2021 ми звъннаха по същата схема .. уж излязла в системата, уж е планирана ... е тука само джантите да сменим ииии ... не я произведаха

Имам някаква надежда за 25та, пък ще видим
- Erebus
- Гараж: Octavia IV 2.0 TDI
-
Kodiaq Facelift
@Erebus, дано не зареждат магазина за последно тази година, защото това би било лоша поличба ![crazy [smilie=crazy.gif]](./images/smilies/crazy.gif)
![crazy [smilie=crazy.gif]](./images/smilies/crazy.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Kodiaq Facelift
Абе незнам, ама в продължение на половин година единствения фейслифт, който виждах по улиците беше нашия и тестовия на ЕТ. Даже децата ме питаха, що само нашия е различен от другите.
От 2-3 седмици виждам по някой и друг лифтиран. Което значи, че явно са развързали поне няколко десетки броя.
От 2-3 седмици виждам по някой и друг лифтиран. Което значи, че явно са развързали поне няколко десетки броя.
Бееееее.....
-
- Гараж: Audi A4 1.8T
Kodiaq Facelift
Вчера се чух с ЕТ по повод навършени пълни 4 месеца от поръчката, за ъпдейт на статуса (всеки месец ги прозвънявам по веднъж). Ситуацията при мен лично е движение нулево. Новото в разговора бе потвърждаване на проблема с матричните светлини, който добавяме към сайд асиста и кантон музиката (някъде се твърдеше, че и челни стъкла с подгряване са "кът"). Чудя се кой елемент/модул ще е следващият в списъка с извинения за забавяне на доставките ...
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH