Първата ми Skoda
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик
Първата ми Skoda
Честито за новата придобивка - доволен ще останеш като цяло. Този Кантон е зле трябва игра с еквилайзера и настройките според личните ти предпочитания.
Фут рест декорацията е несъвместима с оригиналните гумени стелки, това да се има предвид!
Фут рест декорацията е несъвместима с оригиналните гумени стелки, това да се има предвид!
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Първата ми Skoda
Гумените стелки простеят на всяка кола
-
Първата ми Skoda
Да ти кажа много съм доволен - не ти пука за киши, калища, пясък от плажа…много лесно се поддържат и са практични. А точно пък фабричните стелки шофьорската е под всякаква критика - за няколко месеца ползване при петата вече си личи захабяването, все едно е ползвана години наред, а не месеци.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Първата ми Skoda
Може и да е така, но аз съм повече от приятно очарован от оригиналните на Карока.
Пасват перфектно и държат много добре боклука далеч от подовото покритие.
Чак се замислям дали да вадя оригиналните текстилни за топлото време.
Но всеки си има визия за собствения автомобил и добре разбирам какво имаш предвид колега.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Първата ми Skoda
Тук съм съгласен. Въпреки, че преди време си намерих оригинални текстилни за моята кола, втора употреба, нищо общо със стелките на служебните коли, които карам. За няма и 90000 шофьорската вече е почти пробита при петата на десния крак.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 2023 MONTE CARLO MPA3KO
AUDI S4 B8 STAGE 2+ 500+ SAMANTHA - Обратна връзка:
Агент на ДС
Първата ми Skoda
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
Първата ми Skoda
Напълно подкрепям - леки и видимо качествени са и са като тави оформени, че да пазят от водата и през зимата снегът като се разтопи да не се разлее по пода в салона.tsb написа: ↑27.03.2023, 22:08:48Може и да е така, но аз съм повече от приятно очарован от оригиналните на Карока.
Пасват перфектно и държат много добре боклука далеч от подовото покритие.
Чак се замислям дали да вадя оригиналните текстилни за топлото време.
Но всеки си има визия за собствения автомобил и добре разбирам какво имаш предвид колега.
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Първата ми Skoda
Честито. А с какъв мотор и трансмисия е?
- netizen
- Гараж: Skoda Kodiaq
Първата ми Skoda
селскостопанска техника
2.0TDI 190 c DQ500
Много го мислих, но не ми се рискуваше с EA288Evo , a и тази се появи с доста бих казал прилично оборудване.
2.0TDI 190 c DQ500
Много го мислих, но не ми се рискуваше с EA288Evo , a и тази се появи с доста бих казал прилично оборудване.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Първата ми Skoda
И аз уж сложих гумените само за зимата... и от тогава не ги свалям. Даже и покритието на тунела отзад седи целогодишно. Гуменк и на третия ред седалки, гумен леген и във багажника. Яд ме е даже, че продадох старата с калъфите за облегалките, че с тия две свинчета отзад...
Бееееее.....
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Първата ми Skoda
Честита да ти е колата!
По темата с гумените стелки: взех си оригиналните + тунела, че дъщеря ми обожава да излиза през грешната врата. Най-добрият вариант според мен от към поддръжка!
По темата с гумените стелки: взех си оригиналните + тунела, че дъщеря ми обожава да излиза през грешната врата. Най-добрият вариант според мен от към поддръжка!
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Първата ми Skoda
@pavel31, разменил си стелките. Надписът е от страната на праговете на вратите
И аз съм с гумени стелки и тунел. За деца са почти задължителни.
И аз съм с гумени стелки и тунел. За деца са почти задължителни.
-
- Гараж: Ръждивка
Първата ми Skoda
Когато направят монетни стелки, които мога да ги мия във всякакво време и точно за 3 минути, ще си купя. До тогава съм със гумени За праха, който се набива да не отварям дума
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Първата ми Skoda
Навремето - преди 10-15 години и преди това - гумените стелки си бяха гумени. При висока температура (през лятото) замирисваха на гума, та чак свят да ти се завие. Затова не бяха практични за лятото. Новите "гумени" обаче са по-високотехнологични - те са по-скоро пластмасови, отколкото гумени и не миришат. Затова стават както за зимата, така и за лятото.
Някой по-горе беше казал, че с гумени стелки всяка кола изглеждала евтина и зле. Не съм съгласен, тъй като зависи от стелките. На Октавия 2 стелките бяха стилни и хубави. На О3 не бяха. На О4 и на всички нови шкоди стелките са много стилни и красиви - виж снимката по-горе. За текстилните на О4 не мога да кажа същото.
Някой по-горе беше казал, че с гумени стелки всяка кола изглеждала евтина и зле. Не съм съгласен, тъй като зависи от стелките. На Октавия 2 стелките бяха стилни и хубави. На О3 не бяха. На О4 и на всички нови шкоди стелките са много стилни и красиви - виж снимката по-горе. За текстилните на О4 не мога да кажа същото.
-
Първата ми Skoda
о, гумените направо спасяват положението -- отзад при детето покрай детската седалка има тайни материи/флора/фауна, неизучени форми на живот, разпльокан бонбон паднал в някой процеп (от преди много месеци). цялата "тава"/стелка се изкарва, като се внимава нещо да не прелее от ръбовете и така...