Привет и добре дошъл на опашката. Аз съм поръчал още на 01.07.2022 и скоро седмицата ми стана 38ма след като даже махнах екстра с цел да се забърза. Моят Кодиак е същото оборудване , двигател и кутия.TMarov написа: ↑04.05.2023, 19:38:54 Здравейте колеги!
И аз да се включа в темата, и на опашката с чакащи.
На 14.03.2023г поръчах Kodiaq Vision 2.0 TSI 190 к.с. с добавен трилъчев волан с пера за DSG.След около 2 седмици получих прогнозна дата 21-ва седмица. Викам си супер! Да ама не. В средата на Април седмицата стана 26-та. Добре още месец не е драма. Е вчера седмицата стана 35-та.
На същата дата заедно с мен приятел поръча също Kodiaq Vision 2.0 TDI 200 к.с. допълнително пера за DSG.Близо месец нямаше дата, когато получи прогнозна седмица 21-ва. Вчера все още седмицата си е тази.
На 17.03.2023г баща ми поръча Kodiaq Vision 1.5 TSI 150 к.с. ръчни скорости, допълнително трилъчев волан и теглич. Колата вече е произведена и чака доставка.
Като чета по форума нещо тези с 2.0 TSI май май ще си почакаме.
От това което забелязвам действително дизелите и ръчните скорости минават доста по-бързо от бензините и автоматиците - детайл който удобно пропускат при подписване. Официалната информация която имам е , че има "официално забавяне" за 4х4 модула, ЛЕД фаровете и акустичните стъкла. Откровенно не вярвам на това тъйкато като изкл. стъклата останалите компоненти са еднакви и за дизелите и за бензините , но все пак разлика в сроковете за доставка има и то сериозна...
Зареди се с търпение колега... като гледам как се движи и колегата @rts, може и да мине поръчката отвъд тази година - искренно ти желая да не съм прав!