Уви няма подгрев на седалките, аз затова не съм я и видял, защото винаги си отбелязвам тази екстра в критериите.
Иначе някой с 1.5 или 1,8 ТСИ да даде мнение ако е над 70-80000км?
Дилема: Octavia 1.5 TSI или Octavia 2.0TDI
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Това да сложиш подгрева като задължителна екстра при търсене втора ръка, те обрича на доста ограничен избор. Но ти си знаеш.
Бееееее.....
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Няма вариант да купя кола за около 30000лв особено дизел, който загрява по-бавно от бензина, и да ми мръзне гъза зимата.. И двата ми Бенца 2005 година, Ц и Е класа, го имат подгрева и е нещо, от което няма да се лиша, Готов съм автоматикът да жертвам за ръчка ама да имам подгрев 
Ще ида да погледна тази https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=d51ld5
Уви след 4 часа летя за Испания за 5 дни и огледът ще е др. седмица
Човекът ми се стори около 40-50г по телефона, възпитан, каза че я кара всеки ден от София до Долна Малина и обратно, т.е. основно извън града, което е ОК за ДСГ и съединителите му според мен. Преди 3-4000км са сменени масла филтри и масло на ДСГ-то, 8 гуми, от които 6 нови, платено каско и ГО накуп до август 2020, което са си над 1500лв.
Колата е още в гаранция до 08.2021 и още 28000км, които ще навъртя за точно около година и 8,9 месеца. Има подгрев, темпомат, дневни светлини, все неща който са си готини, гледам и Андройд функционалността е действаща, може би е чел за хаковете, който ползвате тук във форума
Какви още екстри има Vison освен описаното от продавача?
Някой може ли да даде една снимка на Vision седалките, че не се виждат добре на снимката в обявата и не знам как трябва да изглеждат. Заден подлакътник има ли Vision?
Благодаря на всички предварително
Ще ида да погледна тази https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=d51ld5
Уви след 4 часа летя за Испания за 5 дни и огледът ще е др. седмица
Човекът ми се стори около 40-50г по телефона, възпитан, каза че я кара всеки ден от София до Долна Малина и обратно, т.е. основно извън града, което е ОК за ДСГ и съединителите му според мен. Преди 3-4000км са сменени масла филтри и масло на ДСГ-то, 8 гуми, от които 6 нови, платено каско и ГО накуп до август 2020, което са си над 1500лв.
Колата е още в гаранция до 08.2021 и още 28000км, които ще навъртя за точно около година и 8,9 месеца. Има подгрев, темпомат, дневни светлини, все неща който са си готини, гледам и Андройд функционалността е действаща, може би е чел за хаковете, който ползвате тук във форума
Какви още екстри има Vison освен описаното от продавача?
Някой може ли да даде една снимка на Vision седалките, че не се виждат добре на снимката в обявата и не знам как трябва да изглеждат. Заден подлакътник има ли Vision?
Благодаря на всички предварително
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Моята е Style и има подлакътник отзад. Vision е по-високо ниво на оборудване, така че, трябва да има! Също така, тази има и ксенон!
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Вижън не е по-високо ниво, а е пакет на стайл. Тоест колата е стайл с допълнителни екстри. От тук следва - да, има подлакътник. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“