Octavia 3 - Синята перла :)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
42 ул. „Панагюрище“
https://maps.app.goo.gl/7YwApjvDgfqvm9VJ9
Аз тук си фолирах фабията. Ама от познат на приятел и цената няма да я споменавам. Ако искаш, звънни и питай. Иначе за изпълнението нямам забележки.
https://maps.app.goo.gl/7YwApjvDgfqvm9VJ9
Аз тук си фолирах фабията. Ама от познат на приятел и цената няма да я споменавам. Ако искаш, звънни и питай. Иначе за изпълнението нямам забележки.
- ToYaGa
- Гараж: Superb III Scout
Мерси, ще ги прослушам и двамата. Сега се сетих и за още едни - ProTint. За тях отзиви имате ли?
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
ProTint съм правил няколко коли. Много разбрани момчета.
Последно правих шкодата преди няколко месеца, може да видиш в темата ми - Румен е управителя, много точно момче. Препоръчвам.
Последно правих шкодата преди няколко месеца, може да видиш в темата ми - Румен е управителя, много точно момче. Препоръчвам.
- ToYaGa
Вече с фолио: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3727603324
И сега се виждат някакви драскотини на задното стъкло, направо ми вадят очите...
И сега се виждат някакви драскотини на задното стъкло, направо ми вадят очите...
- ToYaGa
- ToYaGa
- ToYaGa
Когато в Събота вечер те изпере съчмата и решиш да покараш на Витоша

Останалите аматьорски и нескопосани снимки са тук: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
За съжаление видеото от GoPro-то не става за нищо, защото се оказа, че съм снимал таблото.

Останалите аматьорски и нескопосани снимки са тук: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
За съжаление видеото от GoPro-то не става за нищо, защото се оказа, че съм снимал таблото.
- ToYaGa
Заредихме се с нови сосове, филтри и атрибути за спиране, любезно доставени от бай @ЦецоNOL

Ще се поглезим с Равенол, ще сменим маслото на скоростната кутия, на раздатката и на задния диференциал. А пък защо избрахме TRW за дискове и накладки, давам думата на Цецо
Още веднъж благодаря за коректността и отзивчивостта. А и май ти намерихме нови клиенти в Бургас

Ще се поглезим с Равенол, ще сменим маслото на скоростната кутия, на раздатката и на задния диференциал. А пък защо избрахме TRW за дискове и накладки, давам думата на Цецо

Още веднъж благодаря за коректността и отзивчивостта. А и май ти намерихме нови клиенти в Бургас
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Аз ти благодаря, Данчо.
Драго е да се работи с такива разбрани хора.
Извинявам се за неудобството с леките поражения.
Относно TRW - всичкото ОЕМ за Шкода дискове и накладки идва TRW , дори на Мартин колата я загледах онази вечер и

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ToYaGa
И на мен ми е драго да работя с разбрани хора. Няма яд за пораженията, нормално е да се случва понякога при транспорт. Добре, че не ползвахме куриериЦецоNOL написа: 19.02.2021, 16:36:24 Драго е да се работи с такива разбрани хора.
Извинявам се за неудобството с леките поражения.

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Те тогава щеше да има комбинирана салата с дресинг първа преса
Е
Много ясно
Даже бях поръчал един комплект с готовност да го пращам.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ToYaGa
Предстои ми смяна на маслата, както се вижда по-горе. Та... замислих се за водородно почистване на двигателя. Какво ви е мнението? Заслужава ли си?
-
LZ0
- Гараж: Yeti, 1.8TSI, 160 к.с., 4x4
Аз го играх Януари, ей така за превенция. Като цяло няма никаква разлика преди-след, но то не е имало и някаква симптоматика за лекуване.
Както и да е, с цената процедурата, единя час висене на празен ход и изгорения бензин, под ауспуха имаше локвичка в черно и в следващите дни самия ауспух периодично че очерняше, което значи че все пак има някакъв ефект. Честно казано си направих труда да и огледам свещи и каквото може със камера, но разлика съвсем не видях. След процедурата, промивка и ново масло.
Както и да е, с цената процедурата, единя час висене на празен ход и изгорения бензин, под ауспуха имаше локвичка в черно и в следващите дни самия ауспух периодично че очерняше, което значи че все пак има някакъв ефект. Честно казано си направих труда да и огледам свещи и каквото може със камера, но разлика съвсем не видях. След процедурата, промивка и ново масло.
- ToYaGa
Аз да се похваля, днес наляхме от благинките на @ЦецоNOL. Сменихме маслото на двигателя, на скоростната кутия, на раздатката, на задния диференциал, сложихме нови филтри и спирачна течност.
Искам още веднъж (и публично) да благодаря на Цецо за съдействието за доставката на консумативите, а в последствие, че ме свърза с адаша си от Ди Брос, защото там, където ходех до момента, нещо много сериозно се изложиха. То сигурно цял индийски сериал може да се заснеме по историята.
Та, със съдействието на Бавняра, с предимство ме приеха в D Bros, където другият Цецо и момчетата му се погрижиха за колата. На това се казва отношение и внимание към клиента. Единственият минус са малко високите цени, но пък качеството ...
А пък до вечерта, още няколко човека знаеха, че съм си обслужил колата, без да говорят с мен
Държа да подчертая колко мазно работи двигателят след като сложихме Равенол-а.
Докато се прибирах, забелязах някаква вибрация на празен ход, но може и да е от това, че в сервиза измиха двигателя. Ще покарам известно време и ще видим.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Искам още веднъж (и публично) да благодаря на Цецо за съдействието за доставката на консумативите, а в последствие, че ме свърза с адаша си от Ди Брос, защото там, където ходех до момента, нещо много сериозно се изложиха. То сигурно цял индийски сериал може да се заснеме по историята.
Та, със съдействието на Бавняра, с предимство ме приеха в D Bros, където другият Цецо и момчетата му се погрижиха за колата. На това се казва отношение и внимание към клиента. Единственият минус са малко високите цени, но пък качеството ...
А пък до вечерта, още няколко човека знаеха, че съм си обслужил колата, без да говорят с мен
Държа да подчертая колко мазно работи двигателят след като сложихме Равенол-а.
Докато се прибирах, забелязах някаква вибрация на празен ход, но може и да е от това, че в сервиза измиха двигателя. Ще покарам известно време и ще видим.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Последно промяна от ToYaGa на 10.03.2021, 22:33:44, променено общо 1 път.