Здравейте, мой познат търси за Шкода от 1985, 120 L горивна помпа (механична). Ако може някой да ми помогне от къде може да се закупи и колко ще струва.
Благодаря предварително.
Търся горивна помпа за Skoda 120L 1985г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
Старата любов:
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Колеги моля за помощ
Мите, със закъснение сега виждам темата.. Щом е 85-та Шкодата, би трябвало да е с трите дупки за монтаж, но все пак уточнете с приятеля ти (старите са с две дупки). Аз лично, имам само една резервна (тя ми трябва) с три дупки и поне две от старите, с два отвора, които са ми излишни, но не са нови.
Вариант е да звъннеш на Радо от Казанлък и да го питаш и него.
Може да поровите и в продавалниците:
https://www.olx.bg/ads/q-%D1%88%D0%BA%D ... D0%B0-120/
Вариант е да звъннеш на Радо от Казанлък и да го питаш и него.
Може да поровите и в продавалниците:
https://www.olx.bg/ads/q-%D1%88%D0%BA%D ... D0%B0-120/
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
Старата любов:
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Колеги моля за помощ
Ще разчитам за подробности. Благодаря за информацията.